Yavru Ban Ban tarih yazmaya hazırlanıyor.

Yavru Ban Ban tarih yazmaya hazırlanıyor.

U-17 Gençler`de Türkiye grup finalist`i olan Bandırmaspor pazar günü İzmir Konak Belediyespor ile final oynuyor.






Bu maça yürek dayanmaz, 20 il merkezinde 2 şer grup halinde 160 takımın mücadele ettiği Türkiye kupası grup elemelerinde Bandırmaspor bir beraberlik, Bir galibiyet ile finalist oldu.




Genç Ban Ban 1 Nisan Pazar (yarın) saat : 13/oo` te Biga`da 18 Eylül stadyumunda  diğer grubun finalisti İzmir Konak belediyespor ile Çanakkale gruplarının Türkiye kupası finallerine katılacak ekibinin belirleneceği müsabakaya çıkacak.


Genç Ban Ban yarınki karşılaşmayı kazandığı takdirde 140 takımın elendiği Türkiye kupası finalist`i 20 takımdan birisi olacak.

Genç Ban ban`ın tecrübeli hocası Faruk Ahlatlı gelinen noktada oyuncularının Biga sahasına olan adaptasyonlarının arttığını, Rakip İzmir Konak belediyespor`a karşı avantajlı  durumda olduklarını söyledi.


Genç Ban Ban`ın oynadığı iki karşılaşmayı yaklaşık 200 taraftarın izlediği Biga`da yarınki maç için daha fazla bir izleyici kitlesinin takip edeceği görülüyor.

Bandırma Manşet olarak bugüne dek olduğu gibi yarında Biga`da bu önemli karşılaşmanın ayrıntılarını siz değerli okurlarımıza video ve geniş foto dosyası ile sunacağız.



Ferudun SARIGÜL
31.03.2012 23:37:43
Faruk Hoca ve futbolcu arkadaşlara başarılar diliyorum.Umarım yenersiniz ve ilk 20 takım arasına kalırsınız.Gönlümüz sizinle İzmir Urladan selamlar gönderiyorum.Allah yardımcınız olsun.Dualarımız sizinle.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı