Yavuz Sultan Selim Anadolu lisesinde yılsonu etkinlikleri

Yavuz Sultan Selim Anadolu lisesinde yılsonu etkinlikleri

Başarılarıyla adından söz ettiren Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Eğitimden, kültüre, spor’dan sosyal aktiviteye bir dizi etkinlik ile yine adından söz ettirdi.

Başarılarıyla adından söz ettiren Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Eğitimden, kültüre, spor’dan sosyal aktiviteye bir dizi etkinlik ile yine adından söz ettirdi.

Bandırma’nın önde gelen eğitim kurumlarından Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi başarılı eğitim kadrolarının öne çıkarttığı öğrenci profili yılsonu etkinlikleri ile bir kez daha takdir topladı.

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi bugün öğretmen Birsen Tatar’ın öğrencilerinin hazırladığı kültür etkinliği ile karşılandı.

Kitap okumayı sevdirmek amacı ile gerçekleştirilen etkinlikte 10. Sınıf öğrencileri kendi seçtikleri kitapların karakterine soyundu.

Okul girişinde oluşturulan stant’larda okudukları kitapların karakterlerine bürünen öğrenciler son derece başarılı bir performans ile kitabını okudukları karakterleri canlandırdılar.

Böylesine anlamlı bir projenin düşünürü Öğretmen Birsen Tatar, “Kitap okuma etkinliğini, okumaya özendirme amacına yönelik olarak herkesin okuduğu kitabın karakterine bürünmesini ve onu yaşamasını istedik. Öğrencilerin konuyu kendileri seçti. Bugün okudukları kitapların karakterine bürünerek önemli bir sınav veren öğrencilerim okudukları karakterlerin ruhuna girdiler.” Dedi.

Okudukları karakterleri canlandıran öğrenciler daha sonra okul salonunda bu sıra dışı gösteriyi arkadaşları için gerçekleştirdiler.

RESİM SERGİSİ AÇILIŞI VE MÜZİK GURUBU

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’nin yılsonu etkinliği tabiî ki bununla sınırlı kalmadı.

Öğretmen Sibel Yeğin Canbaz ve Sevginur Beytaş’ın nezaretinde 1-10-11-12 sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisini Okul müdür yardımcısı Önder Aylaz ile Ramazan Konuş orta Okulu Müdürü Enver çetin tarafından ziyarete açıldı.

Bir birinden etkili resim sergisini, ziyaret edip hayranlıklarını gizlemeyen okul çevresi, bu güzel etkinliği seslendiren Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Dilek Yıldız’ın okul müzik gurubunu da büyük bir keyifle dinlediler.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı