Yaz sezonu öncesi moral motivasyonu

Yaz sezonu öncesi moral motivasyonu

ETO Başkanı Özlem Sarı: ?9 günlük bayram tatili Erdek için önemli?

Erdek Ticaret Odası(ETO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Turizm Kurulu Başkanı Mimar F. Özlem Sarı, 9 günlük bayram tatilinin Erdek turizmi için yaz sezonu öncesinde moral motivasyonu yaratacağını belirtti.

Erdek´in turistik değerlerinin, aslında 4 mevsim turizm yapabilmeye uygun olduğuna işaret eden Sarı, şu değerlendirmede bulundu:

?Ancak bunun için hizmet kalitesi artırılmalıdır. Arkeolojik turizm bir an önce devreye sokulmalıdır. Balıkesir´de turizmin marka durumuna getirileceğini öne sürenler var. Ancak öncelikle Erdek, Ayvalık gibi turistik ilçelerin marka durumuna getirilmesi gerekir. Yoksa Balıkesir´in tek başına marka durumuna gelmesi düşünülemez.?

Erdek turizminde yıllardır fiyat politikasının bile oluşturulamadığına dikkati çeken Sarı, ?Bu arada, Güney Marmara Kalkınma Ajansı´nın da turizm konusunda daha gerçekçi çalışmalar yapması ve turizme daha iyi destek sunması gerektiğine inanıyorum? dedi.

Sarı, önümüzdeki günlerde, TOBB´un Ankara´da yapacağı turizm kurulu toplantısında, ülke turizminin masaya yatırılacağını sözlerine ekledi. ÖNDER BALIKÇI



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı