Yazarların Bandırma Randevusu

Yazarların Bandırma Randevusu

24-27 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen IV.Milli Eğitim Festivali Kültür Sanat Şenlikleri kapsamında Bandırma, bu yıl da yazar, çizer, şair, karikatürist sanatçı dostlarımızla buluştu. Gerek okullardaki gerekse hazırlanan işlik ve salonlardaki etkinlikler dolu doluydu. Yazar-okur buluşmaları keyif verdi, geleceğe ışık oldu.

İstanbul, Manisa Soma, Eskişehir ve İzmir`den şenlik davetlisi olarak gelen Ahmet Büke, Hidayet Karakuş, Özlem Yıldız, Eşref Karadağ, Fergun Özelli, Gönül Çatalcalı, Handan Gökçek, Murteza Albayrak, Yunus Bekir Yurdakul, Çiğdem Özelsancak Ataş ve Aydın Şimşek ile Bandırma`dan Tülin Ç.Bektaş ve Seviye Merih dört gün boyunca etkinlikten etkinliğe koşarak çeşitli söyleşi, panel, sergi ve işliklerle şenliğe ayrı bir renk kattılar. Akgün Önen ve Emek Yurdakul işlik ve söyleşilerinin yanı sıra tüm etkinlikleri fotoğraflayarak "Bir Yolculuğun İzleri" adlı belgesel çalışmayı hazırladılar.

Şenliğin mimarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, yazarlarla buluştuğu plaket töreninde "Ben Değerliyim" projesini onlara anlattı. Her çocuğun kendini değerli hissetmesini çok önemsediğini, bu anlamda yazarların da geleceğimizin garantisi olarak gördüğümüz çocuklarımıza çok büyük katkı sağlayacağını önemle vurgulayarak ayrı ayrı teşekkürlerini sundu. Adlarına düzenlenmiş plaketlerini vererek Bandırma kitapları hediye etti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı