Yazıcıoğlu kendi kuralını yazıyor.

Yazıcıoğlu kendi kuralını yazıyor.

Bölgenin yeni gözdesi Kamu müteahhidi, çevresel siciline yenilerini eklemeye devam etti.

Bandırma ve çevresindeki yapılanması ardından çevresel olumsuzlukları nedeni ile dikkatleri üzerinde toplayan Bandırma Gönen Karayolu Sıcak Asfalt müteahhidi Yazıcıoğlu kural tanımazlığına bir yenisini daha ekledi.

Edincik Kara bayır mevkiinde Karayolları şantiyesini kiralayıp, buna dayalı olarak özel idareden kiraladığı taş ocağı ve yapısal entegrasyonu tamamlayacak Çinge karayolu kavşağındaki Beton Santrali ile dikkatlerini üzerine toplayan Yazıcıoğlu firması, yapısal çalışmalarını sürdürürken yarattığı olumsuzluklarla gündemdeki yerini koruyor.

Bandırma`da Bandırma Gönen Karayolu Asfaltlama çalışmaları yanı sıra Fakülte bölgesinde 500 yataklı Kredi yurtlar kurumu inşaatını yapan Yazıcıoğlu şirketi, kısa zamandaki yapılanması ve kendi anlamında bürokratik engel olarak gördüğü olumsuzlukları hukuk tanımazlığı ile aşması çeşitli şikayetlere neden olmuştu.

Edincik Çinge karayolu kavşağında kurdukları Beton Santralini ÇED raporu dışında bırakarak başlattığı üretim, tesis çevresindeki tarım işletmeleri tarafından, Vahşi depolama ile çevre katliamı yapıldığı doğrultusunda Cumhurbaşkanlığına ulaşan şikayetlere neden olmuştu.

Yazıcıoğlu bölgesel yapılanmasındaki tesisleşme entegrasyonunu gerçekleştirirken, Beton mikseri tarafından Asfalt ve Taş ocaklarına götürülen Çimento önceki gece Edincik-Gönen kavşağında sıcak asfaltın üzerine döküldü.

Bunu fark etmeyen mikser sürücüsü yoluna devam ederken, gece karanlığında yol üzerindeki Çimento birikintisini fark etmeyen araçlar büyük tehlike atlattı.

Çabuk donma özelliği olan Çimento sabaha karşı donunca tehlike daha da büyüdü.

Bir biri ardına yol üzerindeki Çimento birikintisine çarpan araçlar maddi hasara uğrarken, gazetemize yapılan şikayetler üzerine olay mahalcinde gerçekleştirdiğimiz görüntülerle ihmalin duyarsızlık ürünü olduğunu gördük.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı