Yazık oldu Manyas´a

Yazık oldu Manyas´a

Ligi Cum. Mah. Burhaniye Sanayi dizayn etti. Sakarya´yı tuttu, Manyas´ı itti.

Süper Amatör ligde 2017-2018 futbol sezonunu yakın rakibi Burhaniye Belediyespor´a 3 puan fark atarak 66 puanla şampiyon olan Burhaniye Cumhuriyet Mahallesi Sanayispor Bal lig´e terfi etti.

Ligde 25 hafta itibari ile potadaki takımların şekillenmeye başlaması, Şampiyon namzeti C.M. Burhaniye´yi ligi dizayn etmeye yöneltti.

Bölgemiz takımlarından Marmara´dan 6, Etispor´dan 6, Manyas ve Gönen´den 4 der, Erdek´ten ise 3 puan almayı başaran körfez ekibi 25. haftada kendi saha ve seyircisi önünde Ayvalık Sakaryaspor´a 1-0 yenilerek 3 puan verdi, Şampiyonluğu garanti olmasına karşın 30. haftada Manyas´ı Manyas´ta son saniyelerde kaydettiği gol ile geçmesi Marmara Adalar Belediyespor´dan sonra bölgemizin 2. ekibi Manyas´ta 90+2 de lig düşen ekip oldu.

C.M. Burhaniye Sanayi ligi dizayn ederken sadece Manyas ve Sakarya´ya ayar vermedi. C.M. Burhaniye, kardeş takımı Burhaniye Belediyespor´a da güzellik yaptı.

Marmara takımlarından topladığı puanların rahatlığı içindeki C.M. Burhaniye kardeş takım Burhaniye Belediyespor´a da 1-0 yenilerek verdiği 3 puan ile ardından 2. takım olarak Burhaniye Belediyespor´u Bal lig´e taşırken, bölgemiz temsilcisi Gönen Belediyespor´un yoluna da taş koydu.

Böylece bir sezon daha sona ererken futbolun sadece sahada oynanmadığını, masa başı dizaynların hak etmediği halde Manyas belediyespor´u nasıl bir alt lige gönderdiğini anlatmak istedim.

Unutma... Unutursan yutulursun.... 

/resimler/2018-4/9/0228468533945.jpg

  Büyük hesapların küçük takımı Cumhuriyet Mahallesi Burhaniye Sanayispor

Yeni liginde sana bol şans ve başarı diliyorum... Çünkü yeni sezonda en çok şansa ihtiyacı olacak takım olacaksın...

  Ha birde tavsiyem olsun, İsminin başındaki "CUMHURİYET" tarzın ile bağdaşmıyor..

Ne demişti CUMHURİYETİMİZİN kurucusu, ebedi başkomutan, Gazi Mustafa Kemal; "Ben sporcunun zeki, çevik ahlaklısını severim...."         (zeki karadeniz)

/resimler/2018-4/9/0234372134528.jpg



Anahtar Kelimeler: Yazık oldu Manyas
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli