Yedi Bahçe Restaurant hizmete girdi.

Yedi Bahçe Restaurant hizmete girdi.

İyi tarımda, Zeytincilik ve yağ işletmesi ile üretimde marka olan Yedi Bahçe, süreci hizmet sektörü ile sürdürme kararı aldı.

İyi tarımda Zeytin ve Zeytin yağı ile kendi markasını oluşturan Yedi Bahçe sezonun sona ermesi ile birlikte yeni hizmete açtığı restaurant ile hizmet sektörüne geçti.

Erdek, kumlu yalı sosyal tesisler konseptinde gün batımı & bahçe manzaralı Yedi Bahçe Restaurant bu akşam dostlara verilen iftar ile hizmete girdi.

İşletmeci Necati Tekin, dotlarıyla birlikte gerçekleştirdiği mütevazı açılış töreninde yaptığı açıklamada Yedi Bahçe Zeytin ve Zeytinyağı kendi markasını oluşturma noktasında yola çıktığı, yol arkadaşlarını sezon bitimi ile faaliyetlerine son verme yerine, üretim sektörü ile paralellği bulunan hizmet sektörü ile 365 gün'e yayarak hem personel bütünlüğünü sağlamak, hemde Yedi Bahçe prensiplerini hizmet sektöründe de süürdürmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Necati Tekin, Erdek, Kumluyalı sosyal tesisler alanında hizmete açıkları Yedi Bahçe restaurant'ın zeytin ve zeytin yağda oluğu gibi organik bahçe ürünleri, ünlü Kapıdağ sür ürünleri, Marmara'nın leziz balıkları, piliç ve kırmızı et menüsü yanı sıra sabahları nefis bir Erdek kahvaltısı sunmayı planladıklarını açıkaldı.



Anahtar Kelimeler: Bahçe Restaurant hizmete girdi.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı