Yeni yüzüyle, yeni yerinde

Yeni yüzüyle, yeni yerinde

Bandırma Kurtuluş Parkı Düğün Salonu yeni yüzüyle, yeni yerinde hizmetine devam ediyor.

Düğün, sünnet, doğum günü, konser, özel toplantılarda yemekli, yemeksiz seçenekleriyle bir çok kişinin tercihi olan Kurtuluş Parkı Düğün Salonu, merkezi bir noktada olup, Bandırma 17 Eylül Mahallesi Kapalı Pazar Yeri´nde misafirlerin güzel vakit geçirmeleri için, kendi araçlarıyla rahat bir şekilde ulaştırılmalarını ve lüx bir mekânın yanında güler yüzlü personeliyle de size en iyi hizmeti sunmaktadır.

/resimler/2017-2/13/1955459334259.jpg

Yenilikleri her daim takip edip düğün, sünnet, doğum günü, konser gibi etkinlikleri ve çok yakında canlı yayın yaparak dünyanın her yerinden cep telefonu, tablet ya da bilgisayardan izlenebilecek, video arşivininiz oluşacak.  Bu sayede size verilen DVD kaydınızı kayıp etseniz bile video sunucularından tekrar tekrar izleyebilecek hatta yurt dışında olup cemiyetinize katılamayan eş dost ve sevenleriniz ile paylaşabileceksiniz. Kurtuluş Parkı Düğün Salonu olarak müşterilerine daima en iyi hizmeti verebilmek için sürekli yenilenmekte ve teknolojiyi yakından takip etmekteyiz. Ses, Işık ve havalandırma noktalarının yanı sıra Sosyal Hizmetleri arasında çocuk emzirme odası, dinlenme odası, kafeterya, oto park ve bay, bayan mescit hanesi bulunmaktadır. Yeni iç ve dış mimarisi depreme dayanıklı olup mutfak anlamında da oldukça zengin ve nezih bir mekân sunmaktayız.

/resimler/2017-2/13/1956171882126.jpg

?HAYALLERİNİZİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜR? Sloganı ile unutamayacağınız bir gün geçirmek istiyorsanız, Bandırma 17 Eylül Mahallesi Kapalı Pazar Yeri´nde sizi lüx salonumuzda en iyi şekilde ağırlamak ve bu güzel günü sonsuza dek unutmamanızı sağlamak isteriz.  Haber: Korkmaz ERDOĞAN

/resimler/2017-2/13/1956520032066.jpg



Anahtar Kelimeler: Yeni yüzüyle yeni yerinde
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli