Yeni Başhekim Kaymakamı ziyarete etti.

Yeni Başhekim Kaymakamı ziyarete etti.

Şenveli, ilk hedeflerinin iç barışı sağlamak olduğunu söyledi.

Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Muzaffer Şenveli;

Bandırma’ya yaklaşık 8 gün önce göreve gelen Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Muzaffer Şenveli, ilk hedeflerinin iç barışı sağlamak olduğunu söyledi.

Beraberinde Başhekim Yardımcısı Celal Bulut ile birlikte Bandırma Kaymakamı Ali Mantı`yı ziyaret eden Şenveli, hastanenin daha verimli çalışabilmesi için ilk olarak hastane ve çalışanları arasında iç barışın sağlanması gerektiğini söyledi.

Şenveli, Hastanede vatandaşa verdiğimiz hizmetleri bir adım daha ileri götürmek istiyoruz. Ancak bu ilerleme zamanla olacak. Bandırma Devlet Hastanesini Güney Marmara`nın en iyi devlet hastanesi yapmağı hedefliyoruz. Öncelikle tüm çalışanlarımızla bir araya gelip sorunlar hakkında bilgiler alıyoruz. Hedefimiz iç barışı sağlamak. Çalışanların mutlu olmadığı ortamda başarının gelmeyeceğini iyi biliyorum. Her branşta eksiğimizin olduğunu söylemeliyim. Doktor eksiğimiz mevcut. Bu açığı genç ve dinamik doktorlarla kapatmak istiyoruz" dedi.



DİLAVER ERTAN
8.07.2014 23:00:48
En çok açık hemşire açığı. yıllardır hemşire atanmıyor. bir hemşire ayda 8-10 nöbet tutuyor.

Rocky Balboa
10.07.2014 23:34:28
Yeni başhekim doktor açığını gündeme getirse de, Dilaver Bey`in dediği gibi, hemşire açığı inanılmaz boyutlara ulaştı hastanede.Asıl işi yapan eleman hemşirelerdir ve şu an çok zor koşullarda çalışmaktadırlar. Bu yüzden başhekim beyin ilk icraatı hemşire temin etmek olsun, böylelikle kamuoyundan da takdir... alsın

kamil
11.07.2014 01:51:15
bencee başhekimlik celal beye yakışırdı, çok emeği var...

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı