Yeni Başkan Koltukları boşalttı

Yeni Başkan Koltukları boşalttı

Bandırma Ticaret Odası Komisyon Seçimleri ardından listesi ile birlikte göreve getirilen Adem Yılmaz, Bandırma Belediye Meclisinde, Meclise veda etti.

5 yıl önce seçildiği Bandırma Ticaret Odası Meclisinden sonra, Yerel seçimlerde CHP den Belediye meclisi üyesi olan Adem Yılmaz, yaklaşık 1,5 yıl önce anlaşılması önemsiz bir tartışma sonrası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı tarafından "İstifa et" restini görerek Oda meclisi ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Adem Yılmaz, bugün istifasını sunduğu kuruma Başkan olarak döndü.

Hazırladığı Mavi liste ile Bandırma Ticaret Odasının 4 yıllık Oda meclisini belirleyen Adem Yılmaz ilk olarak akşam gerçekleşen Bandırma Belediye Meclisi Ekim ayı 2. bütçe görüşmeleri birleşiminde Meclise veda etti.

Adem Yılmaz, tartışmalı bütçe görüşmeleri öncesinde söz alarak çıktığı kürsüde, daha önceden Ticaret Odası Meclisinde birlikte görev aldığı Başkan Tolga Tosun ile birlikte gerek seçimlerde, gerekse seçildikten sonra görev aldığı Bandırma Belediye Meclisinde üstün bir görev anlayışı ile hareket ettiğini, bu anlamda kendisine yardımcı olan gerek meclise, gerekse Belediye personeline teçekkür edip helallik istedi.

Yılmaz'ın veda konuşması ardından Başkan Av. Tolga Tosun'da kendisi için sitayiş ile bahsederek Adem Yılmaz'ın sadece Oda meclisi ve Belediye Meclisi olarak değil, bunların yanında Bandırmaspor'da da başarılı 2. başkanlık süreci bulunduğunu vurguladı.



Anahtar Kelimeler: Başkan Koltukları boşalttı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı