Yeni Erdek 38 yaşında

Yeni Erdek 38 yaşında

Merhum Tuncay Ertan ve Ahmet Öksüzoğlu tarafından, 1975 yıl önce haftalık olarak yayın yaşamına başlayan Yeni Erdek Gazetesi 38 yaşına girdi






1975 yılı Eylül ayının ikinci haftasında okurlarına "merhaba" diyen gazeteniz YENİ ERDEK, bugünlerde 37 yılı geride bırakarak 38 yılına girmenin haklı gururunu yaşıyor. Rahmetli Tuncay Ertan ve Ahmet Öksüzoğlu tarafından, bundan tam 37 yıl önce haftalık olarak yayın yaşamına başlayan Yeni Erdek Gazetesi,1993 yılından bu yana imtiyaz sahibi Y. Mehmet Akif Ertan tarafından yayın yaşamını sürdürüyor. 2011 yılının son aylarında günlüğe geçen YENİ ERDEK, yıllarca hurufat dizgi ve tipo baskı sistemiyle basılırken, daha sonra teknolojiyi yakalayarak, dizgi ve ofset sistemine geçti.

YENİ ERDEK Gazetesi olarak, haberde tarafsızlık ve derinliği, yorumda ise özgürlüğü hedef edindik. Kuruluşumuzdan bu yana basın meslek ilkelerini her konunun üzerinde tuttuk. Başta siyasi partiler olmak üzere herkese eşit uzaklıkta bir yayın politikasını ilke edindik. Asli görevimizin Erdek ve yöresinin mutluluğu için sorunlarının çözümüne yayın yoluyla katkı sağlamak olduğunu hiç unutmadık, unutmayacağız.

Yeni Erdek`in bugünlere ulaşmasında en büyük pay ise hiç kuşkusuz ki, siz sevgili ve değerli okurlarımızındır. Bizlere yıllardır verdiğiniz güçle yolumuzu, ilk günün heyecanı içinde sürdürüyoruz. Sizlere yürek dolusu teşekkür borçluyuz. Bu desteğiniz bizlere ayrı bir çalışma azmi veriyor.

İNTERNET GAZETESİ

YENİ ERDEK Gazetesi, bundan 4 yıl önce, İnternette, "www.yenierdekgazetesi.com" adlı web sitesini kurdu. Erdek ve bölge haberlerine ilgi duyan okurların dikkatle izlediği internetteki elektronik gazetemiz, bugüne dek 285 bin dolayında ziyaretçi tarafından okundu.

Böylece de, yurt içi ve yurt dışında binlerce Erdek sevdâlısına sanal ortamda ulaşmanın mutluluğunu yakaladık. "Zamana karşı yarış" anlamına da gelen bu meslekte elbette ki, çok yoğun geçirdiğimiz saatler bizi yoruyor ama bu "tatlı bir yorgunluk"… Erdek ve yöresinin çözüm bekleyen bir sorununu dile getirmek, kamuoyunun ve yetkililerin, bu sorunun üzerine eğildiklerini, hele hele çözdüklerini görmek, bu yorgunluğumuzu bir anda ortadan kaldırıveriyor. Son söz mü?  YENİ ERDEK, Erdek`in parlak geleceği yolunda üstüne düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmek için kararlı yürüyüşünü sürdürecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı