Yeni i20 N ile Bir Sürüşten Çok Daha Fazlasını Deneyimle.

Yeni i20 N ile Bir Sürüşten Çok Daha Fazlasını Deneyimle.

2022 yılındaki model atağı performanslı Yeni i20 N modeliyle başladı

Yüksek performanslı otomobilimiz, N departmanının WRC'den aldığı ilhamla geliştirildi. Yeni i20 N, ton başına 171 beygir ile sınıfının en güçlü ve en dinamik modeli durumunda.

Dinamizmin En Sıra Dışı Hâli.

ELANTRA'nın parametrik elmas kesim detaylara sahip tasarımı, uzatılmış motor bölümü kapağının ve pürüzsüz tavan çizgilerinin geometrik estetiğini öne çıkararak vizyon sahibi ve yenilikçi stilini tamamlıyor. Şimdi alın, 6 ay sonra ödemeye başlayın.

Hyundai IONIQ 5 Dünyada Yılın Otomobili Seçildi.

IONIQ 5, dünya genelinde tasarım ve başarı ödüllerini toplamaya tüm hızıyla devam ediyor. Elektrikli otomobil, New York'ta düzenlenen Uluslararası Otomobil Fuarı'nda "Dünyada Yılın Otomobili (World Car Of The Year- WCOTY)" seçildi. IONIQ 5 ayrıca, Yılın Elektrikli Otomobili ve Yılın Tasarımı ödüllerini de topladı.

Garantisi Biten Hyundai'nize Ekonomik Ve Hızlı Servis.

Kampanya, kampanyaya katılan Hyundai yetkili servislerinde ve 5 yıl ya da 100.000 km’yi tamamlamış garantisi biten Accent, Getz, eski kasa i20 (Benzinli ve Dizel motorlu araçlar), eski kasa i10, i30, Elantra, Matrix, ix35, i20, ix20, Starex, eski kasa Tucson, eski kasa Santa Fe ve H100 modelleri için geçerlidir.



Anahtar Kelimeler: Sürüşten Fazlasını Deneyimle.
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı