Yeni ilçeyi ziyaret etti

Yeni ilçeyi ziyaret etti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu AK Parti Altıeylül ilçe Kadın Kolları ile İstişare ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu AK Parti  Altıeylül ilçe Kadın Kolları ile İstişare ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.
 
Parti binasında düzenlenen toplantıya AK Parti Balıkesir Milletvekili Tarım orman ve köy işleri komisyonu katip üyesi Tülay Babuşcu, AK Parti Altıeylül ilçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Akkol ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu konuşmasında yerel ve genel gündemi doğru analiz etmemiz gerektiğini söyledi. Ak Parti`nin hizmet partisi olduğunu, farklı meselelerle uğraşmak yerine halkın derdine çare bulmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti. AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu ``İşimiz hizmet, gücümüz millet anlayışıyla hareket ediyor çalışmalarımızı bu manada yürütüyoruz`` dedi.
Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları veren AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, yerel seçimlerin önemine de vurgu yaptı.
``Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız`` dedi.
``Sorunlara çözüm üretmeyi bir sorumluluk olarak görüyor. Bu kapsamda ihtiyaçları, talepleri yerinde görmek ve tespit etmek amacıyla istişare toplantıları düzenliyoruz`` dedi.  

AK Parti Altıeylül ilçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Akkol yaklaşan yerel seçimlere eksiksiz hazır olduklarını, İstişare toplantılarımızda ilçemizde neler yapılabilir,çalışmaların durumu, projeler hakkında görüş alışverişi yaptıklarını ve seçim çalışmalarını değerlendirdiklerini söyledi.
``Bugünkü toplantıda olduğu gibi bizi hiçbir zaman  yalnız bırakmayan tecrübe ve birikimlerini bizimle paylaşan vekilimize çok teşekkür ediyorum`` dedi. 


  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı