Yeni Küçük Sanayi için Güç Birliği Oluştu.

Yeni Küçük Sanayi için Güç Birliği Oluştu.

350 yeni işyerini kapsayan Küçük Sanayi sitesi için en önemli engel aşıldı.

Bandırma'da Kent girişi, Belediye Şantiyesi, Tren yolu ve Orta ölçekli örnek sanayi sitesi arasından sıkışıp kalan Küçük Sanayi sitesini yeni işyerleri ile hacim kazandırılmasına ilişkin ortak çaba önceki hafta Balıkesir Büyükşehir Belediyesi nezdinde gerçekleşen mutabakat toplantıları ile önemli bir aşama kaydedilmesine neden olmuştu.

Konunun 2 Aralık'ta yapılacak bandırma Belediye Meclisinde görüşülmesi ardından, 725 dönümşük Kayacık merasının vasıf değişiliğine ilişkin prosödür ve planlama çalışmalarını takip eden Harita Mühendisi Harun Algül ile Eski DLH Genel Müdürlerinden Aydın Özen, bugün SS. Küçük Sanayi sitesinde gerçekleştirdikleri bilgilendirme toplantısında sürecin yol haritasını çizdiler.

SS. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Kemal Şimşek, düş projesinin hayata geçmesi noktasında "Bandırmalılık ruhu" ile hareket edilerek tek yumruk halinde hareket edilmesinin, projenin sonuç alması noktasında büyük önem arzettiğini söyledi.

SS. Küçük Sanayi sitesi Koopratifinde gerçekleşen basın açıklamasında konuşan Aydın Özel ile Harun Algül'de yaptıkları açıklamalar ile gerek Bandırma Belediye başkanı Tolga Tosun'un gerekse Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte hareket eden Milletvekili Yavuz Subaşı'nın gayret ve çabaları dillendirildi.



Anahtar Kelimeler: Küçük Sanayi Birliği Oluştu.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı