Yeni merdivenler hizmete hazır

Yeni merdivenler hizmete hazır

Bandırma Belediyesi, kentimizin birçok noktasında bulunan ve halkımız tarafından oldukça sık kullanılan merdivenlerin yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bu çalışmalar kapsamında son olarak Dere, 17 Eylül, TOKİ ve Levent Mahallelerinde bulunan merdivenler yenilenerek halkımızın kullanımına sunuldu.

Bandırma’nın fiziki şartları nedeniyle halkımızın daha rahat yokuş çıkabilmesi adına birçok noktada yapılmış olan ve zamanla eskiyen merdivenler, Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yenilenerek halkımızın kullanımına sunuluyor. Belediye ekipleri merdiven yenileme çalışmalarını Dere Mahallesi 22 ve 27 nolu sokakta, 17 Eylül Mahallesi Derin Sokakta, Levent Caddesi Muhtarlık arkasında ve TOKİ’de tamamladı.

Eski merdivenlerin daha sağlam ve dayanıklı olması için ilk olarak beton döküm işlemleri yerine getiriliyor. Bu çalışmaların ardından merdivenlerin dış kaplamaları ve korkuluk demir bağlantıları yapılarak halkımızın hizmetine sunuluyor. 

Öte yandan Belediyeye bağlı ekipler, merdiven yenileme çalışmalarının yanında istinat duvarlarının yapım çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Bu çalışmalar içerisinde Levent Mahallesinde bulunan Levent Caminin etrafında istinat duvarlarıyla kaplandı ve boyanarak dayanıklı ve çevre uyumlu bir görünüme kavuştu. Ayrıca yine belediye ekipleri TOKİ’nin üst bölümünde istinat duvarı yapım çalışmalarını yerine getiriyor. 

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli