YENİ SEZONA BOMBA GİBİ BAŞLADILAR

YENİ SEZONA BOMBA GİBİ BAŞLADILAR

Ataköy/İstanbul’da yapılan “Olimpik Deneme Yarışmaları” na katılan Erdekli sporcular güzel dereceler elde ederek ilçeye döndüler.

04-05 Ocak 2020 tarihlerinde Ataköy/İstanbul’da yapılan “Olimpik Deneme Yarışmaları” ve “Komple Atlet Ligi 1.Kademe Yarışmaları” yeni yılın ilk yarışları olarak gerçekleşti.

Bu yarışmalara “Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü” Başkanı ve aynı zamanda Atletizm Milli Takım Antrenörü Sayın Niyazi GÜLHAN ile katılan Erdekli sporcular güzel dereceler elde ederek ilçeye döndüler.

Sporculardan Aleyna KARACA Komple Atlet (Pentatlon) Ligi 1.Kademe Yarışmaları’ndakendinden yaş olarak büyük sporcularla yarışıp ikinciliği elde etmeyi başardı. Aleyna bir günde sırasıyla 60 Metre engelli koşu, yüksek atlama, gülle atma, uzun atlama ve 800 metre branşlarında piste çıktı ve elinden gelen mücadeleyi gösterdi. Aleyna, 25-26 Ocak 2020 tarihlerinde İstanbul’da Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecek.

Sporculardan Cenk KARABACAK ise, yüksek atlama branşında 178 Cm atlayış yaparak kendisinin ve yaş grubunun en iyi derecesini elde etti.

Yarışmalar hakkında açıklama yapan Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanı Niyazi GÜLHAN;                    

Sezonun ilk yarışıydı. Sporcularım ellerinden geleni yaptı. Sezon çok uzun bir süreçte tamamlanıyor. Kulübümüz bünyesinde faaliyet gösteren sporcularımızın sezon sonuna kadar çok fazla yarışması var. Biz aralıksız olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Zaman zaman Kulüp olarak maddi manevi ihtiyaçlarımız oluyor. Bu konuda, bu zamana kadar bizlere destek olan Saygıdeğer Erdek Halkına teşekkür ediyorum. Bizler, onların sporcularımıza yapmış oldukları desteklerin boşa gitmediğini başarılarımızla bir nebze de olsa gösterdiğimizi düşünüyoruz. Burada amaç Erdekiçin hizmet edebilmek, Türk Sporu için hizmet edebilmektir. Biz, yaşadığımız şehri yeteneklerimiz, alanımız ve bilgimiz doğrultusunda marka şehir yapmak için mücadele etmekteyiz. Türkiye’nin her yerine gidip, yarışmalara katılıp Erdek’i en iyi şekilde temsil ettiğimizden kimsenin şüphesi olmasın.



Anahtar Kelimeler: SEZONA BOMBA BAŞLADILAR
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false