YENİ VALİ İSMAİL USTAOĞLU GÖREVE BAŞLADI

YENİ  VALİ İSMAİL USTAOĞLU GÖREVE BAŞLADI

10 Ağustos 2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle atandığı Balıkesir Valiliği görevine atanan İsmail Ustaoğlu bugün itibariyle görevine başladı.

VALİ İSMAİL USTAOĞLU’NUN GÖREVE BAŞLAMA MESAJI

"10 Ağustos 2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle atanmış olduğum Balıkesir Valiliği görevine bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım.

Dolayısıyla Kuva-yi Milliye ruhunun ilk kıvılcımının ateşlendiği hem Ege Denizi’ne hem de Marmara Denizi’ne kıyısı olan geniş coğrafyası, gıda sektöründeki öncü rolü ile “Türkiye’yi Doyuran İl” unvanına sahip tarım ve turizm kenti Balıkesir'imizin değerli halkına hizmet etme fırsatını bana veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve Sayın İçişleri Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum.

Tarihi geçmişi Antik Çağ’a kadar uzanan kadim şehrimiz Balıkesir'imizi ve Balıkesirli hemşerilerimi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, bu şehre hizmet edecek olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum.

Böylesine önemli bir kente hizmet ederken, üzerimizdeki sorumluluğun farkında olarak; bütün mesai arkadaşlarımla birlikte insan merkezli, hukuka bağlı, insan haklarına saygılı, şeffaf ve hesap verebilen, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü ve şefkatli bir yönetim anlayışımız olacaktır. Bu doğrultuda; her zaman vatandaşlarımızın arasında, özellikle şehitlerimizin kıymetli aileleri ile gazilerimiz başta olmak üzere devletin desteğine ve şefkatine daha çok ihtiyaç duyan ailelerimiz ile kimsesiz, yetim çocuklarımız, engellilerimiz ve yaşlı insanlarımızla bizleri daha çok bir arada göreceksiniz. Gelecek nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir Balıkesir bırakmak; eğitim, sağlık, turizm, gençlik ve spor, sosyal hizmetler, çevrenin korunması ve diğer tüm alanlarda ilimizi daha ileri taşımak öncelikli hedefimiz olacaktır. Balıkesir Valisi olarak atandığım bu şehre, bugünden itibaren adanmış olarak hizmet etmek temel gayem olacaktır.

Devam eden kamu yatırımlarının tamamlanması, yeni projelerin ise bir an önce uygulamaya konularak halkımızın hizmetine sunulmasında başta Sayın Milletvekillerimiz olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımızla Balıkesir'imizin tüm dinamikleri ile birlikte hareket edip bütün imkânların değerlendirilmesi sağlanacaktır.

Çalışmalarımızın yürütülmesinde, halkımızın talepleri ile devlet arasında köprü vazifesini üstlenen yerel basın mensuplarımızı selamlıyor, görevim süresince yakın iletişim halinde olarak, çalışmalarımızı desteklemelerini bekliyorum.

İlimizin sosyal ve ekonomik kalkınmasına, eğitim, sağlık, tarım, sanayi, kültür ve turizm alanında gelişmesine yönelik olarak kamu ve özel sektör yatırımlarının hayata geçirilmesinde başarılı çalışmalar yürüten Sayın Valimiz Hasan ŞILDAK beye ve ilimize hizmet etmiş tüm valilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Balıkesirli kıymetli hemşerilerimi selamlıyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve saygılarımı sunuyorum."

İsmail USTAOĞLU

Balıkesir Valisi



Anahtar Kelimeler: İSMAİL USTAOĞLU GÖREVE BAŞLADI
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı