Yeni yıl Güneş`le veda ediyor.

Yeni yıl Güneş`le veda ediyor.

Havanın güzelliği, Balık hali ünündeki amatör Balıkçıları heyecanlandırdı. Lağım sularına aldırmayan Kefal safarisi sürüyor.





____________________/  Zeki KARADENİZ 

Çarpık yapılaşma ve Ekonomik olumsuzlukların girdabında ayakta kalma mücadelesi veren kent insanı 2011`e veda ederken sofrasına iki Balık koyabilme umuduyla kendisini Balık hali önüne bıraktı.

Elinde oltası, Kovası ve taburesi ile tatlı Kış güneşi altında oltasına takılacak iki kefalin hayali ile saatlerce bekleyen umut avcıları, Ayaklarının dibinden denize boca olan çifte lağıma aldırmıyor.

Hava güzel, Manzara ve sohbetler güzel, Güzel olmayan tek şey, gayri sıhhi ortamda yakalanan Balıkların ne denli hijyen olduğu, Bu noktada fikir beyan etmeyen vatandaşlar kendisini bekleyen tehlikeden habersiz, Otantik manzara eşliğinde oltanın vurma heyecanı ile bozuk morallerini motive ediyor.










bandırma lı
29.12.2011 18:23:56
o gözüken borular yanlış hatırlamıyorsam general halit caddesinden gelen dere olması lazım.hani geçen dönem belediye başkanının dediği alt yapı. 1 gram bile lağımın karışmadığı yanlızca dere ve yağmur suyu hattı.....

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli