Yeni Ziraatli ile Yeni Sığırcı'ya hizmet

Yeni Ziraatli ile Yeni Sığırcı

Başkan Tolga Tosun, altyapı çalışmaları devam eden Yeni Sığırcı ile Yeni Ziraatli'ye ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, bugün hizmet ve çalışmaları yerinde takip etmek için bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Yeni Sığırcı ve sonrasında Yeni Ziraatli Mahallelerinde muhtarlarla bir araya gelerek bu mahallelerimizde yapılan parke iç yol ve düzenleme çalışmalarını takip eden Başkan Tolga Tosun, ziyaretler sırasında Yeni Sığırcı Mahallesi Muhtarı Özden Gümüş ve Yeni Ziraatli Mahallesi Muhtarı Murat Özhan ile bir araya geldi.

Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Belediye ekiplerimiz kırsal mahallelerimizde acil olan noktalarda yol yapım ve yenileme çalışmalarımızı yerine getiriyor. Bizler de çalışmalarımızı Yeni Sığırcı Mahallesi Muhtarımız ve Yeni Ziraatli Mahallesi Muhtarımız ile birlikte yerinde takip ettik. Bundan sonra da hizmet ve çalışmalarımızı tüm mahallelerimizde eksiksiz yerine getirmeye devam edeceğiz. Ayrıca Doğruca Mahalle Muhtarımız Adem Taştekin ile de bir araya gelerek mahallede yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk” dedi.



Hüseyin özuzun
9.12.2020 00:15:38
Sayın başkanım bandırma dutliman mah köy mezarlık yolu ve yazılımcıların yolu taşla döşeyecekti fakat el atılmadı bilgilerinize arz ederim saygılarımla hüseyin özuzun

Anahtar Kelimeler: Ziraatli Sığırcı' hizmet
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli