Yenikan`da gitti

Yenikan`da gitti

Bandırmaspor teknik direktörü Hüseyin Yenikan istifa etti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor`da teknik direktör Hüseyin Yenikan, istifa etti.

Yenikan, düzenlediği basın toplantısında, sahalarında oynadıkları Bozüyükspormaçını kazanmaları gerektiğini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Nazilli Belediyespor ve Bozüyükspor maçlarında alınan mağlubiyetlerin istifalarında önemli etkilerinin bulunduğunu dile getiren Yenikan, şöyle konuştu:

"Bu maçlarda oyuncularımızın coşkularını yitirmiş olmaları bizim istifa kararı almamıza neden oldu. Ekibimle istifamızı yönetime sunduk. Liderle aramızda 4 puanlık bir fark bulunuyor. Bizden sonra gelecek teknik heyete iyi bir takım bıraktığımızı düşünüyorum. Çok koşan ve sürekli golü arayan bir takım bıraktık. Yapılacak takviyelerle bu takım hedeflerine rahatlıkla ulaşacaktır."

Takım olarak çok gol pozisyonuna girdiklerini ancak son vuruşlarda eksikliklerinin bulunduğunu belirten Yenikan, "İyi bir 10 numaramız yok. Orta alanda bir orkestra şefimiz bulunmuyor. Kaptansız bir gemi gibiyiz. Orta alandan, forvete akıllı paslar atacak oyuncularımız yok. Bu eksikliğimizi Bozüyükspor maçında daha çok hissettik" dedi.

Hüseyin Yenikan`ın yardımcılıklarını Nedim Tanrıverdi, Bekir Sartan ve İbrahim Kuduban yapıyordu. 



doğan güngör
11.11.2013 16:30:10
son iki haftaya kadar koşan pres yapan rakibi ısıran takım bu hale nasıl geldi.

demokrat
13.11.2013 09:16:38
Geldiği gün yaptığı açıklamadan sonra en kısa sürede gideceğini söylemiştim.Maalesef Bandırmaspor nitelikli idare edilmiyor.Sebepleri mi?Bandırmalı olup da bilmeyen var mı?

bandırmalı
14.11.2013 19:13:14
adı kim olursa olsun bandırmasporda t. direktörün önemi yok ağırlığı, yok zaten kovmak için getiriliyor gibi bir havası var bandırmasporun malesef bu yönetim varken hoca sirkülasyonu bitmez

  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli