Yenikan´dan maç sonu değerlendirmesi

Yenikan´dan maç sonu değerlendirmesi

?Takım aslanlar gibi oynuyor ama oyuncuların kapasitesi bu kadar?

Bandırmaspor antrenörü Hüseyin Yenikan, ?Takım aslan gibi oynuyor ama kapasitesi bu? dedi.

Golsüz biten Manisa Büyükşehir Belediyespor maçının ardından konuşan Yenikan, şunları söyledi:

?Grubun şampiyon adaylarından biriyle oynadık. Önce gol yememeyi, sonra gol atmayı düşünüyoruz. Sezon başında aldığımız 10 futbolcuya bir ay 5 bin lira veremedik. Adamlara 1,5 ay sonra yollayabildik. Para yok. Geçen yılki futbolculara 3,5 milyon lira ödendi. Bu yeni alınan futbolculara para ödenmedi. Bütçemize göre futbolcular aldık. Takım aslan gibi oynuyor ama kapasitesi bu. Takım şu anda yeniliyor mu, yenilmiyor. Yenebilir mi, yenebilir. Grubumuzda 6-7 takım şampiyonluğa, diğerleri ise küme düşmemeye oynar.?

Yenikan, gazeteci Önder Balıkçı´nın, ?Yedi maç oynandı. Kendisiniz başarılı buluyor musunuz? Bir antrenör olarak maçtan sonra taraftarlarla tartışmanın doğru mu? Taraftarlar, başarı için daha kaç hafta bekleyecekler? İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?? şeklindeki soruyu yanıtlamaya çalışırken, ?istifa? sözcüğünü ise ağzına almadı.

Bandırmaspor antrenörü konuşuyor Yenikan´ın ilginç değerlendirmesi

             ?Taraftar takıma adapte olamadı?

Bandırmaspor antrenörü Hüseyin Yenikan, Bandırma´da golsüz sonuçlanan Manisa Büyükşehir Belediyespor maçının ardından basın toplantısında, ?Taraftar, bu takıma adapte olamadı? dedi.

Kendisinin, takımının oyunundan memnun olduğunu, ancak memnun olmayan taraftarların da bulunduğunu vurgulayan Yenikan, şöyle konuştu:

?Aslında bu takım aslanlar gibi oynuyor ama bu takım, geçen yılki takım değil. Bu takım, başka bir takım. Aslında takımın kapasitesi de bu. Bir takım ya şampiyonluğa, ya düşmemeye oynar. Bandırmaspor taraftarı bu takımla bütünleşirse büyük bir savaş vereceğiz. Artık ne savaşı, önümüzdeki günlerde belli olacak.?



MUSTAFA AKSAN
14.10.2018 02:16:02
SEVGİLİ HOCAM KİMSEYE MANA BULMA ÖNCE SEN TAKIMA ADAPTE OLAMIYORSUN TAKIM DA SANA ADAPTE OLAMIYOR.DAHA FAZLA ZORLAMA YOKSA BİR ALT LİGE GİTMEYE SEBEP OLURSUN.7 MAÇ OLMUŞ OLMUYORSA TAKIMIN ÖNÜNÜ AÇ VE KAN DEĞİŞİKLİĞİ OLSUN.KİMSE BANDIRMASPORUN ÖNÜNE GEÇEMEZ.NE SİZ NE DE YÖNETİM.BÖYLE GİDERSENİZ VEFA DEĞİL "VEDA" MAÇLARI OYNAYIP BİR ALT LİGE DÜŞECEKSİNİZ.EN BÜYÜK SORUMLUDA HOCA OLARAK SİZ OLACAKSINIZ.LÜTFEN FAZLA ZORLAMAYIN.OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR.

Ömer CAMKIRAN
15.10.2018 09:48:06
Bandırma da bu işler çözülemez 25 senedir futbolcu yetiştiremeyen bir zihniyet ile idare edilen FUTBOL OKULLARI ve TAKIMLAR ın hiçbir gence faydası olmadığı gibi BANDIRMASPOR ada faydası olmaz. BANDIRMASPOR FUTBOL okulu adı altında kurulan ve kimin ne olduğu belli olmayan çocuklardan alınan AİDAT ların nereye gittiğini bilmeyen YÖNETİM . Sevgili hocam SENİN MAAŞ ÖDEMENDE GECİKME OLUYORMU ... Merak ettim de BANDIRMA da FUTBOL eşittir PARA OLMUŞ . Herkes paranın peşinde BANDIRMASPOR FUTBOL OKULU Para ile olmaz .. Geçmişte örnekleri olmuştur. YAZIKTIR GÜNAHTIR.

Anahtar Kelimeler: Yenikan sonu değerlendirmesi
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli