``YENİP GELECEĞİZ``

``YENİP GELECEĞİZ``

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu;"Ankaragücü`nü 19 Mayıs Stadı`nda da yenerek Bandırma`ya döneceğiz.``

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu: "Ankaragücü`nü 19 Mayıs Stadı`nda da yenerek Bandırma`ya döneceğiz.

Spor Toto 2. Lig play-off çeyrek final ilk maçında Ankaragücü`nü 1-0 yenen Bandırmaspor`da, teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, "Ankaragücü`nü 19 Mayıs Stadı`nda da yenerek Bandırma`ya döneceğiz. Taraftarlarımız ve biz buna inanıyoruz" dedi.

Çapanoğlu, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, maçın tamamında oyuncularının ellerinden gelen gayreti gösterdiğini söyledi. Taraftarların da maç boyunca kendilerini desteklediklerini dile getiren Çapanoğlu, "90 dakika boyunca takımımızı desteklediler. Görünen o ki Bandırmaspor, PTT 1. Lig`e çıkacağına inanmış. Salı günü Ankaragücü`nü 19 Mayıs Stadı`nda da yenerek Bandırma`ya döneceğiz. Taraftarlarımız ve biz buna inanıyoruz" diye konuştu.

Bandırmaspor`un iyi bir takım olduğunu vurgulayan Çapanoğlu "Oyuncularımız ve taraftarlarımız bu inançlarını sürdükleri sürece Bandırmaspor`un yenemeyeceği bir takım yoktur. Başkent`te oynayacağımız Ankaragücü maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Taraftar desteği bu tür maçlarda çok önemlidir" dedi.

Çapanoğlu, maçta Timur`un penaltı kaçırmasıyla ilgili şunları söyledi:

"Maç öncesinde takımın penaltıcıları Ali Serin ve İsmet Hakkı Şimşek`ti. İsmet`in oyundan çıkması sonrasında Ali Serin`in de fiziki durumunun buna müsait olmadığını söylemesi üzerine penaltıyı Timur`a attırdık ancak kaçırdı. Yapacak bir şey yok. Ankara`da çıkıp oyunumuzu oynayacağız. Ankara deplasmanından da galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum." 



Ercüment Tunçalp
20.05.2014 21:34:01
Sayın Çapanoğlu maç oynanmadan kazanılmaz. Nasıl emin olabildiniz acaba ? Hayat tecrübe demektir. Herhalde 2-0 lık yenilgiden sonra bir daha temkinli olmayı öğrenirsiniz.

  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu