Yenisanayispor : 4 - Etispor : 3

Yenisanayispor : 4 - Etispor : 3

Yeni Sanayi`de boş yok, İlker Meral beyaz noktayı gösterdi onlar kazandı.

23 Mart 2014 Pazar günü oynanması gerekirken YGS nedeniyle 25 Mart 2014 Salı gününe ötelenen Balıkesir Süper Amatör Lig 23. hafta müsabakaları merkez takımlarından Ovaköyspor ve Yakupköyspor`un ligin tamamlanmasına 4 hafta kala ligden çekilmeleri nedeniyle oynanan 5 karşılaşma ile tamamlandı.

Takımımız Etispor ligin 23`üncü haftasında Balıkesir bölgesi üst klasman hakemlerinden İ. Meral`in yönetiminde Balıkesir merkez temsilcilerinden Yenisanayispor ile AHP`da karşılaştı. Sahadan 4-3 mağlubiyetle ayrılıp haftayı puansız kapayan takımımız aslında Yenisanayispor`a değil 2013-2014 futbol sezonu boyunca maçlarımızı adilane bir şekilde yöneten tüm hakemlerimizi tenzih ederek söylemek gerekirse en kötüsü olan İ Meral`e yenildi.

Karşılaşmanın henüz başında Batuhan`ın attıgı golle 1-0 geriye düşen takımımız kısa sürede oyunda önce dengeyi kurup ardından İbrahim ve Uğur`un golleriyle ilk yarıyı 2-1 üstünlükle kapadı. Karşılaşmanın 48`inci dakikasında defans oyuncumuz Eren`in bomboş pozisyonda kafayla kornere göndermek istediği topun kafasından sekerek omuzuyla birlikte koluna çarpmasını karşılaşmanın hakemi İ.Meral`in penaltı olarak değerlendirmesi takımımızın bu karşılaşmadan galip gelemeyeceğinin adeta göstergesiydi. Penaltıyı Abdullah gole çevirince skor 2-2 oldu.

Karşılaşmanın 65`inci dakikasında Feridun`un golüyle 3-2 üstünlüğü yakalayan takımımız, 71`de ikili mücadele sonucunda faule maruz kalan Yiğitcan`ın yerde kaldığı pozisyon sonrası oyuncularımız serbest vuruş kullanma hazırlığı yaparken karşılaşmanın hakemi İ.Meral`in ev sahibi ekip lehine penaltı noktasını göstermesi akıllara geçtiğimiz haftalarda oynanan Yakupköyspor-Yenisanayispor karşılaşmasını getirdi. Penaltıyı Abdullah gole çevirdi. Skor 3-3 oldu.

Ev sahibi ekip karşılaşmanın 86`ıncı dakikasında oyuna sonradan giren Kayhan`la bir gol daha bulunca biz attıkça İ. Meral`in attırdığı karşılaşma ev sahibi ekibin 4-3 üstünlüğü ile sona erdi.



yönetici
27.03.2014 00:16:27
Balıkesir askf artık görev başına geçti. görevide yeni sanayisporu ligde bırakıp manyas belediyesporu ligden düşürmek. Bana göre burda 2 sebeb var. 1.sebeb: Yenisanayispor kaptanı Abdullah askf de 1.derece görevli il futbol temsilcisi erol kılıç`ın sağ kolu, 2.sebeb: Yeni sanayispor Balıkesir ilinde çoğu amatör takımından çok büyük bütçeye sahib, belki yeteri kadar futbola harcama yapmıyorlar ama iyi bütçeleri var. takım ligden düşersen sanayi esnafından destek gelmeyecek. bu destek kesilmesini üst düzey yöneticiler göz ardı edemezler...

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı