Yer: Gönen, Saat 14.30, Rakip Beykoz

Yer: Gönen, Saat 14.30, Rakip Beykoz

Gönenspor genel kaptanı Erdoğan Üreten`den taraftara çağrı





Yer: Gönen, Saat 14.30, Rakip Beykoz


Gönen Belediyespor'un yarın saat 14.30'da başlayacak Beykoz maçı öncesinde yeşil beyazlıların genel kaptanı Erdoğan Üreten'den taraftarlara destek daveti geldi. Üreten, Beykoz maçıyla çıkışa geçmek istediklerini ve oyuncuların bu maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, taraftarların tribünlerdeki yerlerini alarak takımı desteklemelerini beklediklerini söyledi.

Gönen Belediyespor genel kaptanı Erdoğan Üreten, yarın oynayacakları Beykoz maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. İlk iki haftada istedikleri sonuçları elde edemediklerini belirten Üreten, antrenör değişikliğinden sonra takım olma yolunda çok önemli mesafeler kat ettiklerini, değişiklik sonrası aradan geçen kısa sürede oyuncuların birbirlerini daha iyi tanıdıklarını, özelliklerini kavradıklarını, bunun da her geçen gün takım oyununa olumlu yönde etki ettiğini söyledi. Oyuncuların her birinin iyi niyetli kişiler olduğuna da vurgu yapan genel kaptan Erdoğan Üreten, bireysel anlamda her oyuncumuzun değişik meziyetleri var. Sahada seyrettiğimiz oyun yetersiz gibi görünse de takımda sürekli iyiye doğru bir gidişat var. Bu çok önemli. Kaybedilen puanlardan sonra oyuncularımızın ağızlarını bıçak açmıyor. Üzüntüleri yüzlerinden okunuyor. Böylesine iyi niyetli oyunculardan kurulu bu kadronun sahaya yansıtacağı mücadele herkesin takdirini kazanacaktır. Şahsım ve görev yaptığım yönetim olarak buna sonuna kadar inanıyoruz” dedi.



İtici güç taraftar”


Açıklamalarında taraftara da değinen Üreten, Taraftarın desteğini arkasında hisseden oyuncular moral olarak maça önde başlıyorlar. Beykoz maçı öncesinde ve maç sırasında oyuncularımıza tribünlerden yapılacak destekler onları maça daha da adapte edecek. Takım ve taraftar bir olduğunda rakip üzerinde bir baskı oluşacak. Biz tribünlerde bunu başarmalıyız. Taraftar takım için itici güçtür. Tüm taraftarlarımızı Beykoz maçında tribünlerde olmaya ve desteklerini göstermeye davet ediyorum” dedi. 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı