Yerel esnafa "DEVA" kampanyası

Yerel esnafa

Demokrasi ve Atılım partisi "DEVA" İlçe Başkanlığı, yerel esnafa DEVA olmak için kolları sıvadı.

Demokrasi ve Atılım Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı Covıd-19 Pandemi sürecinde yaşanan zorunlu kapatmalardan dolayı büyük sıkıntı yaşayan yerel esnafa destek kampanyası başlattı.

Deva ilçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, yaşanan pandemi sürecinde yerel esnaf kepenk kapatırken, her sokak başında şubesi açılan süper marketlerin lebaleb dolu olması, bir anlamda haksız kazanca fırsat oluşturulduğunu vurgulayarak, "Deva ilçe başkanlığı olarak ihtiyaç sahibi aileler için hazırladığımız gıda yardımlarının tümünü yerel esnaftan temin ettik, hem esnafımız kazandı, hem de biz kazandık." dedi.

Deva Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, "Her sokak başına açılan süper marketler, kentin sokak bekçiliğini  yapan yerel esnafını olumsuz etkiledi, buna karşın üstüne üstlük birde pandemi süreci ile getirilen zorunlu kapatma birçok esnafımızı bitirdi, birçok esnafımız da bitme noktasında, Yaşanan olumsuzlukların gündem oluşturması ile yerel esnafa nefes aldıracak düzenlemeler getirilse de uzun soluklu kapatma dönemi kiralar, faturalar, sigorta, vergi vs. borçlar ödenmiyecek noktaya geldi. Bu olumsuzluk karşısında Sayın genel başkanımız Ali Babacan'ın talimatı ile tüm teşkilatlarımız ülke genelinde "Esnafına Sahip Çık" kampanyası başlattı.



Anahtar Kelimeler: Yerel esnafa "" kampanyası
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı