Yersiz Yurtsuzlar´dan "İNSANLAR ALEMİ"

Yersiz Yurtsuzlar´dan

Petrol İş Sendikasının Kültürel etkinlikler kapsamında sponse ettiği Yersiz Yurtsuzlar Tiyatrosu, "İnsanlar alemi" ile övgü aldı.

Amatör çalışmalarındaki başarı çıtasını her geçen gün bir üst notaya taşıyan Petrol İş Sendikası, Yersiz Yurtsuzlar Tiyatrosu 1. Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, İşçi Bayramına sahne performansı ile katkı verdi.

Barış Manço Kültür Merkezi Sinema salonundaki "İnsanlar Alemi" adlı oyunu izlemek üzere salona gelenler yer bulmakta güçlük çekti.

Yaklaşık 3 saat süren başarılı oyun sonrası sahneye çıkarak Yersiz Yurtsuzlar´ın oyuncularını kutlayan Petrol İş Sendikası Bandırma Şube Başkanaı İlyas Satırlı, çalışma dünyası olarak sosyal etkinliklere ayıracak zamanları olmamasına karşın, destekledikleri Yersiz Yurtsuzlar´ın ortaya koydukları emek ve çabaya saygı duymak gerektiğini vurgulayarak, desteklerinin devam edeceği sözünü verdi.

/resimler/2019-5/2/0052234810241.jpg

1 Mayıs etkinlikleri dolayısı ile Bandırma´da bulunan Petrol İş Sendikası Genel Sekreteri Ahmet Kabaca´da keyifle izlediği "İnsanlar Alemi"nden çıkartılacak dersler olduğunu, Emek dünyasınında gülmeye ihtiyacı olan bir toplum olduğunu, bu nedenle Bandırma şubesi kanalı ile katkı verdikleri Yersiz Yurtsuzlar´ı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

/resimler/2019-5/2/0056269346286.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli