Yeşil Beyazlı ekipte birlik zamanı

Yeşil Beyazlı ekipte birlik zamanı

Başkanı Hüsamettin Tandoğan, teknik heyet değişikliğinden sonra yöneticilerle birlikte antrenmana giderek çalışma öncesinde oyunculara bir konuşma yaptı




Şimdi Birlik Zamanı

Gönen Belediyespor Kulüp Başkanı Hüsamettin Tandoğan, teknik heyet değişikliğinden sonra yöneticilerle birlikte antrenmana giderek çalışma öncesinde oyunculara bir konuşma yaptı.

Tandoğan konuşmasında Bursaspor ve Trabzonspor'da yaşanan teknik direktör değişiklikleri ile örnek verdi, Armutlu maçının önemine değindi, Şimdi takım olarak daha da sıkı sarılmalıyız” dedi.

Tandoğan konuşurken sürekli yere bakarak başkana duydukları saygıdan dolayı ne kadar üzüntülü oldukları her hallerinden belli olan oyuncular, yeni teknik patron Engin Yıldırım'ın konuşması sırasında ise şanssızlıklar zincirini kırarak yeni bir başlangıç yapacaklarına inançlarını belli ettiler.


Kulüp başkanı Tandoğan konuşmasında oyunculardan aynı ciddiyet ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürmelerini isterken, Bir futbol takımı ele alındığında mücadele ettiği lig ne olursa olsun yaşanan sevinç ve sorunlar birbirinin aynıdır” diyerek Bursaspor ve Trabzonspor'da yaşanan teknik direktör istifalarını örnek gösterdi.

Tandoğan, gelinen noktada medeni insanlar gibi hocamızla bir araya gelerek bazı kararlar aldık. Alınan bu kararların öncelikle takımımız adına hayırlı olmasını diliyorum” diyerek başladığı konuşmasında, bu gibi değişikliklerin normal olduğunu, bunun da örneklerinin Bursa ve Trabzon'da görüldüğünü belirtti.

Oyunculardan daha istekli olmalarını beklediklerini belirten Tandoğan, Dünü unutup yarına bakmalıyız. Bizim için çok önemli bir Armutlu maçı var. Kazanmamız halinde bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Sizler bunu başaracak güçtesiniz ve bizler size inanıyoruz” dedi.


Yıldırım Sahada

Gönen Belediyespor teknik sorumlusu Engin Yıldırım oyunculara çalışma öncesinde kısa bir konuşma yaptı. Prensiplerinden bahseden Yıldırım, her zaman için çalışanın hak ettiği gerçeğiyle hareket edeceğini söyledi. Antrenman öncesinde oyuncularıyla konuşan Engin Yıldırım, bir futbolsever olarak takımı uzun zamandır izlediğini ve oyuncular hakkında biraz bilgi sahibi olduğunu söyledi. Takım içinde geçmişten tanıdığı isimler olduğunu da belirten Yıldırım, oyuncularına beklentilerden bahsetti ve bu beklentileri karşılayacak kapasitenin yeşil beyazlı ekipte olduğunu söyledi. Her oyuncusundan sorumluluk ve ciddiyetle davranmalarını isteyen teknik adam, mücadeleci oyunu skor olarak da yukarılara çekmek için çalışmalar yapacaklarını da sözlerine ekledi. Puan tablosunun şu an için iç açıcı olmadığını da belirten Yıldırım, yeni bir çıkış için Armutlu maçının iyi bir fırsat olduğunu ve oyuncularının iyi bir çalışma ve konsantrasyon ile bunu sahada başarabileceğini söyledi. 




 



amatör
1.02.2013 23:37:23
senece gülüyoruz gönen belediye sporun haline, insanları bu kadar aptal görüyorlarya, engin yıldırım bir kariyerine baksınlar, engin hoca 3 yıldır takım çalıştırmıyor.ne başarısı var da burda başarı elde edecek... gönen belediyespor kendi sonunu hazırladı... gönen belediyespor küme düşerse düşecek gibi, engin yıldırımı kulislerle takımın başına getirenler vebal altında kalacaktır...

gönen eşraflı
2.02.2013 08:12:12
Engin Hoca !!!.. Gönen belediye spora hayırlı olsun... Bundan 3-4 sezon önce de Sedat Hoca ile birlikte süper ligde iken takımın başındaydı... takımın başında olduğu yıl...yönetimine seçim kaybettirdi. Hafızanızı şöyle bir zorlarsanız. nedenini bulursunuz.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı