Yeşil Beyazlı ekipte kazanma arzusu yüksek

Yeşil Beyazlı ekipte kazanma arzusu yüksek

Hedef Kestel`de puan kazanarak takım iskeletini tescillemek




Kadro Oturuyor

Bölgesel Amatör Lig'in 3. Haftası geride kalırken, skor olarak futboldaki tüm ihtimalleri yaşayan Gönen Belediyesporlu oyuncular,  giderek daha iyi oyun sergilemeye başladılar. Öyle ki son oynanan Beykoz 1908 A.Ş. maçında oyuna sonradan giren futbolcular skora önemli katkı sağladılar.

Gönen Belediyespor'da giderek iyileşen oyun ve mücadele taraftarları mutlu ediyor. Yaklaşık 1 ay önce hoca değişikliği yaşanan takım son oynadıkları Beykoz 1908 A.Ş. maçında beklentileri karşılayacak bir görüntü verdi. Özellikle orta sahada Hakan'ın sergilediği performans taraftarın gönlüne su serperken, Salih'in yavaş yavaş form tutması orta alandaki rekabeti hızlandırıyor. Moral bozukluğunu üzerinden atarak antrenman eksikliğini gidermek için fazladan çalışan Emin'in de hazır olmasıyla hücum gücü de artacak.



Arkadaşlık ortamı bizim avantajımız”


Oyuncularının mücadele gücünün daha da yükseleceğini söyleyen teknik sorumlu Yüksel Öksüz, Beykoz maçında ilk on birde oynayan ve sahaya sonradan girerek oyuna ve skora katkı yapan futbolcularına teşekkür etti. Moral açısında gayet iyi bir hava yakaladıklarını söyleyen Öksüz, Çok iyi niyetli oyunculardan kurulu bir takımımız var. Oyuncuların saha dışında da gayet iyi bir arkadaşlık ortamı içinde olmaları bizim için büyük bir avantaj. İnanıyorum ki her geçen hafta daha iyi olacağız. Futbolda inişler ve çıkışlar yaşanabilir. Bu gayet normal bir durum. Önemli olan bu gibi durumlarda bir olabilmek. Beraberce mücadele edebilmek. İşte tam da bu noktada oyuncularıma olan güvenimden rahatça söyleyebiliyorum ki biz iyi bir takımız ve ileriye güvenle bakıyoruz” dedi.



Kazanmak İstiyoruz”


4. haftada deplasmanda oynayacakları Kestel maçına da değinen tecrübeli teknik adam, Sahaya kazanmak için çıkacağız. Ama bu önemli deplasmandan puanla dönmek önemli. Önceliğimiz kazanmak olacak. Eğer bunu yapamıyorsak yenilmemek için mücadele edeceğiz” dedi. Kestel'in geçen hafta kaybetmesini, rakipleri açısında bir avantaj olarak gördüğünü de sözlerine ekleyen Öksüz, Bizim karşımıza stresten uzak çıkacaklar. Yaşadıkları mağlubiyeti unutmak için maça asılacaklar. Ancak biz de bu durum karşısında tedbirleri olan bir takımız. Çıkıp mücadelemize vereceğiz. İnşallah kazanan biz oluruz” dedi.



BAL LİGİNDE BU HAFTA


13 Ekim  14:30   BALIKESİR BELEDİYESPOR  - BURSA MERİNOSSPOR

14 Ekim  14:30    ARMUTLU BELEDİYESPOR   -  KÜÇÜKÇEKMECESPOR

14 Ekim  14:30    BEYKOZSPOR 1908 A.Ş. -   ALTINOVA BELD.SPOR

14 Ekim  14:30    KESTEL BELEDİYESPOR  -   GÖNEN BELEDİYESPOR

14 Ekim  14:30    MUDANYASPOR            -    BOZCAADASPOR

14 Ekim  14:30    BİGASPOR          -         AYVALIKGÜCÜ BLD.SPOR

14 Ekim  15:00    VEFASPOR          -        YENİŞEHİR BELEDİYESPOR          







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı