Yeşil beyazlılara 2 yeni takviye

Yeşil beyazlılara 2 yeni takviye

gÖNEN, Bigaspor'un geçen sezon başı Konya Torku Şekerspor'dan transfer ettiği Abdullah ve Sultangazi'den Fesih takımla birlikte çalışmalara başladılar.

Gönen Belediyespor, sezon başı yaptığı transferlerle oluşturulan kadroya yeni takviyeler yaptı.

Gönen Belediyespor dünü tek çalışmayla geçirdi. Bigaspor’un geçen sezon başı Konya Torku Şekerspor’dan transfer ettiği Abdullah ve Sultangazi’den Fesih takımla birlikte çalışmalara başladılar.

Semih Sezen dışında tüm oyuncularını yeni transfer olarak kadroya katan yöneticiler, önceki gün 2 oyuncuyu daha takıma kazandırdılar. Yönetim, geçen sezonu Çanakkale Bölgesel Amatör Lig’inde mücadele eden Bigaspor’un transferi olarak geçiren orta saha oyuncusu Abdullah ile sezonu Uşak Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sultangazispor’la tamamlayan forvet Fesih ile anlaştı. Bu transferlerle Teknik sorumlu Engin Yıldırım’ın elini güçlendiren yönetim, iptal edilen Çanspor hazırlık maçının ardından yeni bir rakip takım arayışına girdiler.

Gençlerbirliği alt yapısından bu sezon başı takıma katılan Tarık dünü düz koşuyla tamamlarken, alt yapı oyuncusu kaleci Berkay, kaleci antrenörü Lari Mustafa nezaretinde a takımla birlikte çalıştı. 



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı