Yeşil Sahaya ateş düştü

Yeşil Sahaya ateş düştü

Çelikspor`dan sonra 600 Evler`de de futbolcular azan kaldırdı.

Bandırma amatör Futbol dünyasında bir bir ardına kapanan kulüpler kent`te futbol kalitesini dibe çekerken kalan kulüplerde de kriz bitmiyor.

Yakın tarihte Paşabayırspor, Sunullah Gençler Birliği, Çınarlı Doğuşspor, 17 Eylülspor, Kayaspor, Doğrucaspor, 100 Yılspor, Aksakalspor yaşanan maddi ve manevi krizlerden dolayı kapısına kilit vuran kulüpler içinde yer aldılar.

Halen faal olan Etispor, Edincikspor, Gelişimspor, 600 Evlerspor, Çelikspor ve Misakçaspor`a karşın Gönen`de 10 aktifspor kulübü bulundukları liglerde mücadelelerini sürdürüyor.

Bu farklılık 150 bin nüfuslu Bandırma`yı futbol alanlarının dışında başka mecralara çekerken, Gönen`de yeni kulüpler kurulup yeni spor alanları hizmete giriyor.

Tüm bu olumsuzluklar girdabında yaşam savaşı veren Bandırma 1. küme takımlarından Çelikspor önceki hafta soyunma odalarında yaşanan hırsızlık olayı sonrası, Futbolcuların maddi kayıpları karşılanmadığı, yönetim katından gereken ilgi ve alaka gösterilmediği gerekçesi ile futbolcular iki haftadır karşılaşmaları trübünden izlerken ligde iyi bir çizgisi olan sarı kırmızılı tarihi kulüp iki hafta gençlerle çıktığı karşılaşmaları kaybediyor.

Yönetim bazında muhatap bulmanın güç olduğu Çelikspor`da Antranör Sebahattin Aydın ile yardımcısı Ayhan Sezer`in elinden de birşey gelmiyor.

600 EVLER KRİZİ AŞILDI

Diğer yanda Çelikspor`da yaşanan kriz önceki hafta Ocaklarda oynan ve 2-2 lik beraberlikle sonuçlanan karşılaşma ardından 600 Evlerspor`da yaşandı.

Ligede son haftaya kadar lider olan ve Ocaklar`da alınan beraberlikle liderliği aynı puan, ancak averaj ile Edincik`e kaptıran 600 Evler`de kulübe ile oyun alanı içinde yaşanan kriz toplu eyleme dönüşmeden çözümlendi.

600 Evlerspor kadrosu bu hafta büyük eksikle sahaya çıkarken, maç sonrası yapılan görüşmelerde iddiaların yanlış anlaşılmalar neticesi boyut değiştirdiği aslında böyle bir konunun vukuu bulmadığı açıklanarak oyuncularla sulh yapıldı.

Kaptan Fatih İçöz`ün dışında tüm kadro haftaya sahaya çıkacağı açıklandı. Kaptan Fatih İçöz`ün ise altrenörlük diploması alması nedeni ile bundan sonra spor hayatını antrenör sporcu  olarak devam ettireceğinden, kulüple yollarını ayırdığı ifade edildi.



Hasan CEYLAN
14.01.2014 08:46:05
Çelikspor ile 600 evleri aynı kefeye koymak bence yanlış olur. Arada dağlar kadar fark var. ÇELİKSPOR yetkilileri maddi anlamda beklentisi olan arkadaşlar.600 EVLER yıllardır alışılagelmiş prensiplerinden ödün vermeyen nadide bir kulüptür. 600 EVLERDE para konuşulmaz her ferdi yöneticisinden,antrenöründen,futbolcusundan her biri maddi bir beklenti peşnde olmaksızın AMATÖR ruh ile mücadele ederler. BİRLİK BERABERLİKTE BUNU GEREKTİRİR. AMATÖR ün anlamıda budur. Ama ÇELİKSPOR öyle değildir. Hocaları maaşlarını alamazlarsa çalışmazlar yani orada para döner. Paraları ve cep telefonları çalınan arkadaşlara geçmiş olsun fakat bunu bir camiaya mal edemezler. ÇELİKSPOR yada herhangi bir amatör kulüp kurulduğundan bu yana kimler gelmiş kimler geçmiştir ama takımlar baki kalmıştır. İlgisiz kalan yöneticiler , duyarsız kalan antrenörler , hepsi gelip geçicidir. Siz kulübünüze hizmet etmiş iyi , efendi sporcularsınız ÇELİKSPOR u bir anda silmeyin. Şahıslara olan kızgınlığınız haklılığınız haksızlığa dönüşmesin.BANDIRMA 300 - 400 TL nin peşine düşmüş bir sürü kendini antrenör zannedenlerle dolu. 600 EVLERSPOR u bu duruşundan ve AMATÖR ruhlarından dolayı tebrik ederim..

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false