Yeter ki, taşın altına el konsun...

Yeter ki, taşın altına el konsun...

Erdek´li Hayırseverler, Belediye´ye Cenaze aracı aldı.

Dünyevi alemi bıralıp, ebedi dünya´ya göç ederken sevdiklerinin rahat bir yolculuk yapmasını hayal eden bir grup yardımsever, Emekli Bankacı Vecdi yenişken´in önderliğinde oluşturdukları bütçe ile Erdek belediyesine son model bir cenaze aracı kazandıdılar.

/resimler/2019-8/2/1957534191961.jpg

 

Üzerinde bulunan 07 AJ 182 plaka nedeni ile Antalya Büyükşehir belediyesinin Erdek Belediyesine hibesi olarak yapılan tanımlamalar üzerine organizasyonu düzenlenen emekli Bankacı Vecdi Yenişken yaptığı açıklama ile aracı çok az kullanılmış ve üzerindeki plaka ruhsatı ile Antalya´da alarak Erdek belediyesine bağışladıklarını, önümüzdeki günler yapılacak devir teslim ile ruhsat ve plakaların´da Erdek Belediyesi adına düzenleneceğini kaydetti.

/resimler/2019-8/2/2000563101958.jpg

 

Eski Erdekspor futbolcularından Emekli Bankacı Vecdi Yenişken, konuya ilişkin bilgilendirmesinde "Bilindiği bigi geçtiğimiz yılda sayın Burhan Soydan tarafından donanımlı bir ambulans Belediyemize bağışlanmıştı. Bizde bir grup Erdekli buna ek olarak kentin yeni bir cenaze aracına ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Aramızda para toplayarak Belediye´yi böyle bir aracı kavuşturmamızın yararlı olacağına karar verdik. Sonuç olarak 90 bin tl ödeyerek Antalya´dan aldığımız Cenaze aracını Belediye´ye bağışladık." dedi.



Anahtar Kelimeler: Yeter taşın altına konsun
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı