Yeter Artık

Yeter Artık

Hasanbeyspor'un resmi internet sitesinde yer alan bir haberde yetkililerin konu hakkında duyarsız davrandıkları yönünde serzenişlerde bulunuldu.





....Gençlik ve Spor Bakanlığı futbol başta olmak üzere sporda çağ atlamayı amaçlayan açıklamalar yapa dursun geçtiğimiz hafta sonu oynanan alt yapı maçlarında görüldü ki sahaların durumu insan sağlığını ciddi anlamda tehdit ediyor.

Hasanbeyspor'un resmi internet sitesinde yer alan bir haberde yetkililerin konu hakkında duyarsız davrandıkları yönünde serzenişlerde bulunulmuş.

Alt yapı takımları başta olmak üzere amatör takımların sporcuları çok zor saha şartlarında mücadele etmek zorunda bırakılıyorlar.
Saha içini su basmış, yükselti olan yerlerde ise çim denemeyecek otlar büyümüş.

Teknik adam ve yedek oyuncuların zaten oturacak doğru dürüst bir kulübeleri yok.

Soyunma odaları deseniz içler acısı. İşte bu durum karşısında site sessizliğini bozarak yetkililere sorumlu davranmadıkları için sitem dolu sözler aktarmış haberinde.


Tüm Amatör Spor Sevdalıları Bu İşe El Atmalı

Körfez ve Marmara merkezden uzak kalmış. Merkez takımlarının oynadığı sahalar Körfez ve Marmara maçlarının oynandığı sahalara göre elit sayılacak durumda. Gruplarında derece yapan takımlar daha sonra birbirleri ile mücadele edecekler.

Yani bir taraf çamurun içinde zor zeminde puan ararken diğer ekipler biraz daha şanslı olduklarından daha kolay saha şartlarında mücadele edecekler.

Yani bir anlamda bir taraf kuru ekmekle maça çıkarken, diğer taraf seçenekli yemek menüsü kullanacak. Sakatlığı, hastalığı, merkeze oranla daha fazla olan Körfez ve Marmara takımlarının şansı hiç de eşit değil.

Zaten kadrolar il maçları başlayıncaya kadar merkez dışındaki ekiplerde maalesef sakatlık ve hastalık sebeplerinden daralıyor.

Bu da haksız rekabeti doğuruyor. İşte tam da burada doğru yerde duracak yerel spor habercileri yani bir başka deyişle amatör sevdalıları konuyu biraz irdelerse yetkililer harekete geçecektir.

Biz yerel spor medyası sahada mücadele eden miniklere ve amatörlere yalnızca spor sayfalarımızı dolduracak bir materyal gözüyle bakmıyoruz. Onları yetkililerin göremediği gözle görüyoruz.
Bizim gördüğümüz gözle göstermek de bizim görevimiz olmalı.








fikri
5.12.2012 13:14:26
Güney Marmara Marmaranın zencisidir.Gidin Küçükköyün Altınoluğun tesislerini görün körfezde amatöre öle değer veriliyorki aklınız durur.Bu arada Sadece Edincik spor lisans parası olara 24 bin TL ödedi Alt yapı böylemi kalkınacak Edincik stadı hali ortada siyasiler nerde, onlar körfezde

Samet
5.12.2012 23:33:12
Artık bizim de iyi şartlarda futbol oynamaya hakkımız var diye düşünüyoruz. Havalar bozuldukça sahanın durumu daha da kötü olacak

SERKAN GÜREL
6.12.2012 10:53:04
HASANBEYSPOR CAMİA OLARAK HEM SÜPER AMATÖRDE HEMDE 1 AMATÖRDE BÖLGEYİ BAŞARIYLA TEMSİL ETMİŞ BİR CAMİADIR AYRICA 7 DEN 70 E HERKESİN FUTBOLLLA YATTIĞI KALKTIĞI BİR İKİNCİ YERDE AZDIR ACIKÇASI DEVLET GÖREVLİLERİ SİZE SESLENİYORUM GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTAN SPORDUR GENÇLERİMİZE SPOR YAPMALARI İÇİN SADECE İMKAN SAĞLAYIN.HASANBEY KÖYÜDE BENDE EN AZINDAN SENTETİK BİR SAHA HAKEDİYOR.SELAM

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı