YGS 2017 SINAV KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI

YGS 2017 SINAV KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI

Sınav Koordinasyon Kurulu Bandırma Kaymakam Günhan Yazar başkanlığında toplandı.

12 Mart 2017 Pazar günü yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş YGS-2017 sınavının kurallara uygun, huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesini sağlamak amacıyla Sınav Koordinasyon Kurulu Bandırma Kaymakam Günhan Yazar başkanlığında toplandı.

İlçemizde 6628 kişinin katılacağı sınav tarihinde Nüfus cüzdanlarını kaybedenler adaylar için Nüfus Müdürlüğü 07:00 - 09:45 arası açık olacaktır. Sınav belgesi ve 1 adet fotoğraf getiren adayların Nüfus cüzdanları hazırlanıp kendilerine teslim edilecektir.

Çocuklarımızın geleceğinde çok önemli bir kilometre taşı olan YGS 2017 sınavı esnasında ilçemizde hiçbir aksaklığa fırsat vermek istemediklerini belirten Kaymakam Günhan Yazar: ?Sınav süresi içinde otoların klakson çalmaması, ambulans ve itfaiye sirenlerinin çalışmaması ve benzere her türlü gürültünün yapılmaması sınava giren çocuklarımız için büyük önem arz etmektedir. Vatandaşlarımızın ve kamu görevlilerimizin bu noktada gerekli hassasiyetleri göstereceklerine eminim. Bu vesileyle sınava giren tüm adaylarımıza, ailelerine ve sınavda görev alan çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyorum? dedi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli