YGS öncesi yetkililerden gürültü uyarısı!

YGS öncesi yetkililerden gürültü uyarısı!

YGS öncesi yetkililerden gürültü uyarısı!

 

  Üniversite adayı öğrencilerin heyecanla beklediği Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı´nın ilk aşaması 13 Mart Pazar günü yapılacak. Ülke genelinde 2 milyondan fazla öğrencinin ter dökeceği sınava Bandırma´da ise 6 bin 483 öğrenci girecek. Zorlu sınava öğrenciler kadar sınav yetkilileri de hazır.

? VATANDAŞLARDAN SINAV GÜNÜ DESTEK BEKLİYORUZ?

Konuyla ilgi konuşan Bandırma ÖSYM İlçe Koordinatörü ve  Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, 13 Mart 2016 Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı´na (YGS) ilçede 6.483 öğrencinin gireceğini belirtti.

Vatandaşlara sınav yapılacak binaların yakınında sınav boyunca öğrencileri rahatsız edecek faaliyetler konusunu hatırlatan Serel; ?vatandaşlarımızdan bu konuda destek bekliyoruz? dedi.

Sınavın sorunsuz geçmesi için alınan önlemler konusunda bilgi veren Serel ?Otoların klakson çalmaları, ambulans ve itfaiye araçlarının sirenlerinin çalışması, her türlü resmi ve özel törenler vesilesiyle dışarı yayın yapılması, düğün, asker uğurlama vs. konvoyları oluşturulması, bina hafriyat yıkımları ile seyyar satıcı gürültüleri ve benzeri her türlü gürültünün engellenmesi için ilçe mülki hudutları dahilinde tedbir alındı? dedi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli