Yıktı geçti...

Yıktı geçti...

Başkan Sarı, Çay bahçeleri, Pazar Meydanı ve Karşıyaka`dan sonra SPA yapılmak üzere eski Hamamı yıktı geçti.

Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı, Erdek’in çağdaş turizm kenti olma noktasında söz verdiği projeleri yaşama geçirme noktasında Çay Bahçeleri ile başladığı yıkım çalışmalarını, Pazar meydanı, Karşıyaka ve şimdi de İnönü caddesinde bulunan eski Belediye Hamamını yıktı.

Başkan Sarı, İskele Meydanından Cuğra, Ali Haydar Sarı sahil bandı girişine kadar olan çay bahçeleri ve sahil tahkimatı yanı sıra, Botanic bahçe yapılacak Pazar meydanı, ardından tehlike saçtıkları için Karşıyaka daki metruk binaları, şimdide SPA ve Spor tesisleri yapılmak üzere Eski belediye hamamını yıktı.

Başkan Sarı, yeni projelerin yaşama geçme noktasında çalışmaların özellikle turizm sezonu dışına taşındığını, her hangi bir olumsuzlukla karşılanmadıkları takdirde, Erdek’te “ölü sezon” olarak tanımlanan 5. aya kadar tüm projeleri yaşama geçirmek istediklerini söyledi.

Başkan Sarı’nın Erdek’in çehresini değiştirecek projelerinin hayata geçmesi noktasında sürdürülen yıkım çalışmaları Erdekliler tarafından da ilgi ile izleniyor.

 



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli