Yıldırım``Geleceğin takımını oluşturuyoruz``

Yıldırım``Geleceğin takımını oluşturuyoruz``

Gönen Belediyespor Teknik Direktörü Engin Yıldırım ``Sektör olan futbol`da altyapıya yönelik geleceğin takımını yaratma çabasındayız``

Önceki yıl süper amatör lig şampiyonu olarak Bal ligine terfi eden ancak, geçtiğimiz sezon Bal liginde aldığı şanssız yenilgilerle Bal lige veda eden Gönen Belediyespor, yeni sezonda geleceğe yönelik istikrar peşinde.

Bal ligine uygun kadrokurma noktasında büyük masraflar yapmasına karşı beklentilerini karşılayamayan Gönen Belediyespor, bu ve bundan sonraki sezonlarda altyapıya dayalı uzun vade yatırımı yaptı.

Altyapı ve çevre kulüplerinden gençlere önem veren Gönen Belediyespor Bandırma`dan Ogulcan, Aral ve Yusuf`u, Biga`dan Bünyamin`i, Erdek`ten, İsmail ve Semih`i, Altınova`dan Gönen`in yetiştirdiği kaleci Serdar`ı, ve altyapıdan 4 oyuncu ile takviye edilen yeşil beyazlı ekip`e bu sezon Cihat, Bekir, Remzi, Erhan ve Bünyamin tecrübeli oyuncular olarak agabeylik yapacaklar.

Gönen Belediyespor Teknik Direktörü Engin Yıldırım iyi bir hazlık sezonu geçirdiklerini, oynadıkları özel karşılaşmalarda bunu gözlemlediklerini belirtirken, Perşembe günü Balıkesir`de, Balıkesir Belediyespor, Cumartesi günü Gönen`de, Çanspor ile oynayacakları özel karşılaşmalar sonrası, Pazar günü kardeş takım Tayfunspor ile oynuyacakları özel karşılaşma öncesinde resmi sezon açılışları gerçekleştireceklerini kaydetti.

 22 Eylül`de başlayacak süper amatör kümede Gönen Belediyespor ilk iki hafta deplasmanda  Altınolukspor ve Burhaniyespor ile oynayacak.



gönenli
12.09.2013 16:19:15
geleceğin kadrosunu cihatla kuramazsın cihatı takımdan gönder hoca

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı