Yıldız'dan kişisel resim sergisi

Yıldız

İbrahim Yıldız'ın "Hayatın içinden" fotoğraf sergisi 3 Mart'a dek açık kalacak.

Sanatçı İbrahim Yıldız’ın “Hayatın İçinden” fotoğraf sergisi ilgi gördü

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Sanatçı İbrahim Yıldız’ın “Hayatın İçinden” fotoğraf sergisi ilgi gördü.

Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar Sergi Salonu’nda Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur ve sanatçılar tarafından açılışı yapılan sergiye kalabalık bir davetli grubu katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Belediye başkan yardımcısı Ozan Onur sanatçının 25 yıl eğitimcilik hizmeti verdiğine vurgu yaparak şunları aktardı:

“ İbrahim yıldız arkadaşımız boş kalan zamanlarını fotoğraf çekerek değerlendirdi. Emekli olan arkadaşlarımızın emeklilik süreçlerini tamamladıklarında  kültür ve sanatın içinde olmaları çok anlamlı. Bandırma çok çağdaş bir kent, bizde yerel yönetim olarak bütün etkinliklerin olabildiğince önünü açıyoruz. Kentimiz sosyal kültürel anlamda sürekli gelişiyor. Bandırma belediyesi gücü yettiğince bu tür etkinlik ve aktivitelere artarak devam edecek”

Sanatçı İbrahim Yıldız’da açılışta yaptığı konuşmada, ” Fotoğraf sanatçısı olarak bir sıfatı alıyorsam bana ne mutlu. Az sonra göreceğiniz fotoğraflar, bir anda çekilmiş ve bir anda ortaya çıkmış kareler değil. Bir yıl boyunca çekilmiş binlerce karenin içersinden seçilmiş ve her biri tek tek işlenerek bir hikayeye abandırılarak paylaşılmış  fotoğraflar. Bu fotoğrafların içersinde sizin veya tanıdığınız  insanların  yaşantılarını aklınıza getirmenizi rica ediyorum. O gözle bakacak olursanız fotoğraflar size çok şey anlatılacaktır.”  ifadelerini kullandı. İbrahim Yıldız’ın ikinci kişisel sergisinde 33 fotoğraf  bulunuyor. Sergi 3 Mart 2020 tarihine kadar açık kalacak. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Yıldız' kişisel resim sergisi
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli