YILIN EN BAŞARILI ANTRENÖRÜ SEÇİLDİ

YILIN EN BAŞARILI ANTRENÖRÜ SEÇİLDİ

“2021 Yılı Balıkesir’de Sporun Enleri” Ödül Töreninde Balıkesir bölgesinde “Yılın En Başarılı Antrenörü” Niyazi GÜLHAN seçildi.

11 Ekim 2021 Tarihinde düzenlenen “2021 Yılı Balıkesir’de Sporun Enleri” Ödül Töreninde Balıkesir bölgesinde “Yılın En Başarılı Antrenörü” Niyazi GÜLHAN seçildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından ödülünü alan Niyazi GÜLHAN, 2007 Yılında Erdek’e Beden Eğitimi Öğretmeni olarak atanıp, Erdek’li çocukları başarıdan başarıya koşturup, uluslararası arenada da başarılara imza atmıştır.

Niyazi GÜLHAN sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Bu ödülü bana layık gören değerlendirme komisyonunun bütün üyelerine teşekkür ediyorum.

Ayrıca başarıma katkı sunan bütün büyüklerime, hocalarıma, arkadaşlarıma, sporcularıma, velilerime, anneme, babama, ikiz kardeşime, ablama ve en çokta bana işimde büyük güç motivasyon veren sevgili eşime, canım oğluma çok teşekkür ederim dedi.

Niyazi GÜLHAN Kimdir?

1983 yılında Manisa’da doğdu.

Lise eğitimini Fethiye’de yaptı.

Üniversite eğitimini ise Süleyman Demirel Üniversitesi’nde yaptı.

2007 yılında Balıkesir’in Erdek ilçesine Beden Eğitimi Öğretmeni olarak atanan Niyazi GÜLHAN mesleğini halen Erdek’te devam ettirmektedir.

Beden Eğitimi Öğretmenliğinin yanında 2003 yılında başladığı atletizm antrenörlük hayatını da büyük bir başarıyla devam ettirmektedir.

Erdek ilçesinde Kurucu Başkanlığını yaptığı “Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü”nün başkanlığını ve antrenörlüğünü devam ettiren Niyazi GÜLHAN, aynı zamanda da Fenerbahçe Spor Kulübününde atletizm antrenörlüğünü yapmaktadır.

2014 Yılından bu zamana kadar da Atletizm Milli Takım antrenörlüğünü yürüten Niyazi GÜLHAN’ın aktif olarak 100’e yakın sporcusu vardır.

Her yıl atletizmin değişik dallarında Türkiye Şampiyonları yetiştirip, kendi sporcularıyla ay yıldızlı forma ile Milli Takımlarda ülkemizi temsil eden Niyazi GÜLHAN evli ve bir çocuk babasıdır.



Anahtar Kelimeler: YILIN BAŞARILI ANTRENÖRÜ SEÇİLDİ
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı