Yılın En İyi Organizasyon Hizmeti Ödülü Bandırmaya Geldi…

Yılın En İyi Organizasyon Hizmeti Ödülü Bandırmaya Geldi…

Baloncuk By Event firması, İstanbul’da düzenlenen Yılın Enleri ödül töreninde ‘En iyi organizasyon hizmeti’ ödülüne layık görüldü.

7 yıldır Bandırma ve çevresinde düğün, nişan, doğum günü, kurumsal organizasyonlar gibi bir çok hizmet veren Baloncuk By Event firması, İstanbul’da düzenlenen Yılın Enleri ödül töreninde ‘En iyi organizasyon hizmeti’  ödülüne layık görüldü.

Firma sahipleri Kübra ve Mehmet Yazıcı verdikleri röportajda Bandırma ve bölgesi için hizmet vermekten mutluluk duyduklarını. Yaptıkları organizasyonlar ile kendilerine kocaman bir aile kurduklarını dile getirdi. Bu yolda her zaman severek çalıştıklarını ve hedeflerinin Türkiye’nin her iline hizmet vermek olduğunu vurguladı.

Törene, siyaset, sanat ve iş dünyasının tanınmış simaları katıldı. Geceye Hande Yener, Bülent Ersoy, Sagopa Kajmer, Yonca Evcimik, Aydilge, Ceylan, Suzan Kardeş gibi birçok ünlü katıldı.

Aynı zamanda gecenin gelin etmeyelim, gelin eğitelim sloganıyla yola çıkıp erken yaşta gelin edilen çocuklarımız adına farkındalık yaratması büyük alkış topladı.

 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı