Yılın Muhtarı Semra Baycan

Yılın Muhtarı Semra Baycan

Kamu- Der,  Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği geleneksel ödül töreni 23 Ekim pazar günü Ankara Grand Dora otelinde gerçekleşti.

Ankara'da faaliyette bulunan sosyal amaçlı sivil toplum örgütü (Kamu-Der) Kamu çalışanları ve yöneticileri derneği kurulduğu 2006 yılından beri geleneksel hale getirdiği başarılı kamu çalışanları ve yöneticilerini ödüllendirerek başarıyı teşvik amaçlı sosyal projesi hafta sonu Ankara Grand Dora Otel'de düzenlenen kapsamlı program ile 2022 yılı "En"leri ödüllendirildi.

Kamu-der Balıkesir İl Başkanı Sema İrmek’in Balıkesir’deki gözlem ve incelemesi sonucu tespit ettiği üç isim genel merkez tasarrufu ile ödüle layık bulundu.

 Ankara’da bulunan Kamu-Der Türkiye Genel 130 il ve ilçe temsilcisi bulunuyor.

Kamu-Der,  Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği geleneksel ödül töreni 23 Ekim pazar günü Ankara Grand Dora otelinde gerçekleşti.

Ödül törenine Bakanlar, Milletvekilleri,  Belediye Başkanlıkları,  İş kadını, İş insanları ve Bürokratlar katıldı.  Kamu- Der Balıkesir il temsilcisi Sema İrmek’in önerdiği Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler,  İş insanı Bilge Gülden Çakır ve Erdek Sahil Mahallesi Muhtarı ve Erdek Muhtarlar derneği Başkanı Semra Baycan Protokol huzurunda ödül aldı.

Başarılı Muhtar Semra Baycan’ın ödülünü önceki Ulaştırma Bakanı Danışmanı Orhan Sarı, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Devecilerin ödülü Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban,Kamu-Der Danışma kurulu başkanı Asım Güven'den aldı. İş kadını Bilge Gülden Çakır’ın ödülünü ise eski devlet Bakanı Hasan Gemici takdim etti.

Erdek sahil Mahallesi Muhtarı ve Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Muhtar Semra Baycan’ 2022 yılı Kamu'da "EN"  ödülünü önceki Ulaştırma Bakanı Danışmanı Orhan Sarı verdi.

Kamu-Der,  Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği geleneksel yılın "EB"leri ödül töreninde

2022 yılı Başarılı Belediye Başkanı seçilen Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler'in ödülünü Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, Kamu-Der Danışma kurulu başkanı Asım Güven'den aldı.  

Balıkesir'de yılın "EN"i, İş kadını Bilge Gülden Çakır’ın ödülünü ise eski devlet Bakanı Hasan Gemici'nin elinden aldı.  

Muhtar Semra Baycan; "Kamu-Der'in yapmış olduğu anket ve saha çalışması sonucu yılın muhtarı ödülünü, Ankara'da Grand Dora Otelde düzenlenen törenle aldım. Balıkesir'in en güzel ilçesi  Erdek'i ve Sahil Mahallemizi böylesine onurlu bir ödül ile temsil etmenin gururunu patlaşıyorum."



Anahtar Kelimeler: Yılın Muhtarı Semra Baycan
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı