Yılmaz, başkanları topladı

Yılmaz, başkanları topladı

Erdek Belediye Başkan Vekili Yapakçı, Yılmaz’dan beklentilerini anlattı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı. Toplantıda gündeme gelen 80 konunun çok önemli bir bölümü görüşülmek için ilgili komisyonlara gönderildi.

YILMAZ, BELEDİYE BAŞKANLARINI TOPLADI

Meclis toplantısının ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, belediye başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Yılmaz, toplantıda belediye başkanlarının istek ve beklentilerini dinledi.

Bu arada söz alan Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı da, ilçenin çözüm bekleyen sorunlarını dile getirdi. Yapakçı, Çuğra bölgesinde yarım kalan kültür merkezinin tamamlanmasıyla ilgili destek isterken, Erdek’e bağlı kırsal mahallelerde imar planlarının yapılmamasının, kaçak yapılaşmalara yol açtığını belirterek, “Bu mahallelerimiz ile meskûn alanları ayırarak, Kıyı Kanunu’nun, yapılaşmaya engel olmamasını sağlamamız gerekir” dedi. Yapakçı, yıllardır imar planı yapılmamasının, en çok bu mahallelerde oturan vatandaşları mağdur ettiğine dikkati çekti. Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, Çevre Yolu’nun bir an önce yapılmasının gerektiğine işaret ederek, Ocaklar Mahallesi sahil bandındaki spor kompleksinin yenilenmesini de istedi. Yapakçı, “Sayın Yılmaz, yarım kalan kültür merkezimizi tamamlayacakları, diğer konularda da yardımcı olacağı sözünü verdi” diye konuştu. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Yılmaz başkanları topladı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı