Yine silahlar, yine uyuşturucu

Yine silahlar, yine uyuşturucu

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda ruhsatsız silah, tüfek, fişek ve kartuş ele geçirerek, 12 kişiyi yakalarken 2’si tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda ruhsatsız silah, tüfek, fişek ve kartuş ele geçirerek, 12 kişiyi yakalarken 2’si tutuklandı. Çalışma, il merkezi, Burhaniye, Edremit, Erdek ve Havran’da gerçekleştirildi.

UYUŞTURUCU ÇALIŞMASI

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ise il merkezi, Bandırma, Erdek ve Edremit’te uyuşturucu madde kullanan veya ticaretini yapanlara operasyonlar düzenledi. Çalışmalarda 18 kişi yakalandı. Bu kişilerden biri gözaltına alındı, 1’i tutuklandı, 1 kişi adli kontrol koşuluyla, 2’si savcılıkça, 13’ü ise haklarında yapılan adli işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Çalışmalarda 29 adet sentetik ecza hap, 35,81 gram metamfetamin maddesi, 4,23 gram esrar maddesi, 1 adet ectasy hap, 1,15 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 1 adet ruhsatsız tüfek ve tüfeğe ait 3 kartuş, 1 adet uyuşturucu madde satışında kullanılan elektronik terazi ele geçirildi.



Anahtar Kelimeler: silahlar uyuşturucu
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı