Yine trafik ışıkları önü

Yine trafik ışıkları önü

Meydana gelen kazalarla ünlenen İnönü caddesi trafik ışıkları önü, ilginç bir kazaya daha sahne oldu

Bandırma'da İnönü caddesi ile, Atatürk caddesinin kesiştiği kavşakta bulunan trafik ışıkları ile sevgi yolu kavşağına kadar olan bölümde meydana gelen kazalar, kazalara karşı alınan önlemler nedense çözüm olmuyor.

Bilindiği üzere, İnönü caddesi ile Ş.Süleymanbey caddesi kavşağına konan 2. trafik ışıkları faydalı olacağı yerde halk otobüslerinin bir vatandaşı ezerek çlümüne neden olmuştu.

Çözümsüzlüğü ortadan kaldıracak en son düzenleme yolun orta refüjünü tamamen kapatmak oldu. Orta refüjüdüstrum ile kapatan belediye yayaların inadını kıramadı, düstrumları elle aralayıp, aralarından geçen vatandaşlar yayın organlarına gündem olunca Belediye bukez, orta refüjü dikenli tel ile ihata altına alarak, görülmesi içinde ışıklandırmıştı.

Bundan böyle yaya geçişlerine tamamen kapatılan bu bölümde bukez öylesine bir kaza meydana geldi ki, görenler "Bu yol dikiş tutmaz." dedirtti.

Neydi vatandaşı böyle bir kanıya vardıran kaza.

İDO taksi durağına ait 10 T 2196 plaka sayılı özel otomobil Hacıyusut Mahallesi yönünden gelip, Cumhuriyet meydanı yönüne seyrederken ne olduysa, Ş. Süleymanbey caddesi önüne geldiğinde orta refüjdeki dikenli tel-ihatayı kopartarak karşı yöne geçti.

Kaza anında karşı yönden başka bir araç, veya o adna yolda kimsenin olmayışı milyonda bir şanstı.

Kazada orta refüj ve 10 T 2196 plaka sayılı araçta meydana gelen hasar'ın dışında her hangi bir vatandaşın yaralanmaması günün şanslı kazaları içinde gündemdeki yerini aldı.



Anahtar Kelimeler: trafik ışıkları
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı