YİNE FİNAL!

YİNE FİNAL!

28 Haziran`da İzmir finallerine hazırlanıyorlar.

Erdek'ten Milli Takım Antrenörü Niyazi GÜLHAN'ın sporcuları; Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan TAF Çocuk Atletizm Yarışmalarında Balıkesir ve Edirne gruplarından çıkıp, yarı finallere kalmayı başarmışlardı.   

10 Mayıs 2015 tarihinde Bursa'da yapılan Yarı Final müsabakalarında Türkiye Şampiyonluğu Finalleri'ne yükselip büyük başarıya daha imza attılar. Balıkesir Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışmalara katılan sporcular  28 Haziran 2015 tarihinde İzmir'de yapılacak olan final müsabakalarına aralıksız olarak çalışmaya devam ediyorlar.

Sporcuların antrenörü Niyazi GÜLHAN yaptığı açıklamada; güzel bir sezon geçiriyoruz. Bu yıl çok sayıda lige katıldık. Gerek kulüp yarışları, gerekse okul yarışları olarak katıldığımız bütün liglerde grup elemelerini ve yarı finalleri geçerek Türkiye Finallerine kalmayı başardık. Bunun için sporcularımı kutluyorum. Önümüzde yarışacak olduğumuz üç tane önemli final kaldı. Bunlar; küçük erkek kros takımı ile 16 Mayıs'ta Adana'da, yıldız kız atletizm takımımız ile 30 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde Mersin'de, küçük erkek atletizm takımımız ile 3-4-5 Haziran tarihlerinde Erzurum'da ve Balıkesir Gençlik ve Spor Kulübü Bünyesinde yarıştığımız küçük kız atletizm takımımız ile 28 Haziran 2015 tarihinde İzmir'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonluğu Finalleridir. Program yoğun. İnşallah üstesinden geleceğiz. Bu yoğun programda bize destek olan başta Erdek Kaymakamımız Sayın Mustafa Demirelli'ye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Ceylan'a, İlçe Spor Müdürümüz Sayın Erdem Eren'e ve bize her zaman destek olan Aleyna Düğün Salonu işletmecisi Sayın Ferudun Ayaydın'a sonsuz teşekkür ederim."dedi.



Anahtar Kelimeler: YİNE FİNAL!
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli