YKS-2020’de Türkiye genelinde ilk 1000’e girdiler

YKS-2020’de Türkiye genelinde ilk 1000’e girdiler

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, okul müdürleri ve ailelerinde katıldığı toplantıda başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavı (YKS-2020)’de Bandırma da derece yaparak Türkiye Genelinde ilk 1000’e giren öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan makamında, okul müdürleri ve ailelerinde katıldığı toplantıda ödüllendirdi.

Kabulde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandırma’nın, 2020-YKS sınavlarından yine gurur dolu bir tablo çıkarmayı başardığını söyledi.

Aslan, “Salgın hastalık sebebiyle aktif eğitim dönemi sıkıntılı geçen, öğrencilerin pek çoğunun ders çalışma motivasyonunu kaybettiği bir hazırlık süreci ve ardından sıkı tedbirlerle icra edebildiğimiz üniversite sınavları tüm eğitim camiamızı öncelikle de öğrencilerimizi fazlasıyla yordu.

Fakat ilçemizde YKS sınav maratonundan sorunsuz ve başarılı bir şekilde çıkmanın mutluluğunu da yaşadık. Türkiye’de ilk bin öğrenci arasına girerek derece yapmayı başaran öğrencilerimiz ise Bandırma’mıza büyük bir gurur yaşattılar.

Sizlerin huzurunda Enerjisa Bandırma Fen Lisesi’nden öğrencimiz Özgür Akyaz, Özel Bandırma Birey Fen Lisesi’nden Sadi Mert Devekuşu, Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi’nden Öykü Ataş ve Hasan Cihan Aylaz ile öğrencilerimizin ailelerini tebrik ederim” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan toplantı sonunda öğrencilere başarı belgesi ve hediye verdi. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: -’ Türkiye genelinde girdiler
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false