“YKS”de dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

“YKS”de dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı “YKS”de dereceye giren öğrenciler için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ödül töreni düzenlendi.

Bandırma’da YKS sınavında dereceye giren Enerjisa Bandırma Fen Lisesi ve Bahçeşehir Koleji öğrencileri için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ödül töreni gerçekleştirildi. Enerjisa Bandırma Fen Lisesi öğrencisi Yağız Efe İnce YKS’de sayısal sıralamada 93’ncü, Bahçeşehir Koleji öğrencisi Kağan Çelik ise YKS eşit ağırlık sıralamasında 47’nci oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, “Türkiye’de 3 milyon öğrenci içinden ilk 100’e girebilmek büyük bir başarı. Öğrencilerimiz zorlu bir sınav ve çalışma döneminden geçtiler. Bizlerde emeklerimizin karşılığını böyle almış olmaktan son derece mutlu oluyor ve gurur duyuyoruz. Bir yıl boyunca Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında süreci takip ediyorduk. Öğrencilerimizin başarısına şaşırmadık çünkü başaracaklarını tahmin ediyorduk o yüzden sürpriz olmadı. Her ikisini de tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı