Yok kelimesini Literatür`den kaldıran düğün

Yok kelimesini Literatür`den kaldıran düğün

Kent meclisi yönetim kurulu üyesi Varol Memişler`den dillere destan sünnet cemiyeti.






Kent meclisinin gedikli üyesi Varol Memişler hafta sonu Erdek yolu Düzler mevkii Çamlar altı, Kırtay Konak park`ta oğlu Toprak için gerçekleştirdiği sünnet cemiyeti daha çok konuşulacak.


Küçük Toprak`ın Erkekliğe ilk adımı noktasında hiçbir masraftan kaçınmayan Varol Memişler konum ve çevresine uygun sıra dışı bir organizasyonla konuklarını şaşırttı.

Konak park`ın kendine özgü otantik atmosferi J&U organizasyon tarafından çok şık bir tasarım ile düzenlenmiş. J&U organizasyon kelimenin tanımı ile Varol Memişler`e torpil geçmiş, Konak Park Garden bahçe öylesine hazırlanmış ki, Davetliler otomobilden inip bahçeye girerken kendilerini İstanbul boğazında sandı.

Gözden kaçmayan ayrıntılar elbette bu kadar değildi. Genel görüntü`nün yakın plandaki menüsü de bir o kadar seçici idi.
Kırtay Otelcilik ve Turizm son zamanlarda aldığı sıra dışı davet organizasyonları ile sektörel farklılığı üst noktaya taşıdığını bu cemiyet ile kanıtladı.
Menüdeki servis ve seçicilik ile kalmayan Kırtay masa hizmetlerinde de beklenilenin üzerinde bir performans gösterdi.

Özellikle Düğün cemiyetlerinde yetersiz personel nedeni ile aralardaki taleplerin yanıtsız kaldığı günümüzde Kırtay bu meseleyide kökünden çözümlemiş.

Su isteyene, Su, Buz isteyene buz, hiç eksik olmadı. Bu memnuniyet haklı olarak Kırtay işletmesinin Mutfak ve servis anlamında vizyonunu arttırdı.

Varol & Nevşen Memişler çiftinin oğulları Toprak için hazırladıkları davet elbette bu kadarla kalmadı, Gecenin konseptine uygun dans ve oyun havalarını önce  Mandreke`nin 23.cü kuşaktan yeğeni Zakusa, Ardından Sanatçı Ahu renklendirdi.

Sünnet Pastasının kesilmesiyle gökyüzünü aydınlatan havai fişek gösterisi tün davetlilerin boyunlarını yordu.

Sıra geceyi noktalayan Sünnet anısı armağanı dağıtmaya geldiğinde,Tebrik ve teşekkürler daha da büyüktü.
Çünkü J&U organizasyonun hostesleri ellerindeki sepetlerde bulunan Toprak Memişler sünnet anısı tül`e sarılı birer adet Çam fidanı herkezi mest etti.

Böylece sıra dışı cemiyetler kategorisinde J&U organizasyon ile işletme Kırtay Otelcilik konuklardan on üzerinden on puan aldı.





burhan kalfa
10.07.2012 18:56:22
benim çok değerli ve çok yakın arkadaşım Varol memişlerin cemiyetini tebrik ediyorum değerli zeki abim zaten herşeyi anlatmış bencede çok nezih ve kaliteli bir cemiyot oldu bu cemiyettede benimde bir nebze katkım olduysa ne mutlu bana katkısı geçen herkese çok tşk. ediyorum saygılar PİYANİST ŞANTÖR BURHAN KALFA

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli