Yol çalışmalarına hız verildi.

Yol çalışmalarına hız verildi.

Ayyıldıztepedeki taş kırma ve stabilize yol malzemesi tesislerini gezen Başkan Mirza, ``Tamyol ileri...``talimatını verdi.

Büyükşehir yasası ile Bandırma Belediyesi bünyesine alınan köylerin mahalle olmasından sonra mahallelerin iç yollarının yapılması için Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda olan su ve kanalizasyon altyapıların tamamlanması gerektiğini belirten Başkan Mirza konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Mirza: `Ayyıldız Tepedeki Taş Kırma tesislerimizi ziyaret ettik, incelemelerde bulunduk. Yol yapımında dolgu malzemesini temin ettiğimiz taş ocağı ve taş kırma tesislerimiz tam kapasite çalışmaktadır. Yeni alacağımız asfaltlama araçlarıyla da öncelikle şehir içindeki ana yolları; Ordu Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi ve Kurtuluş Caddesinin asfaltını yenilemeyi planlıyoruz.

Bildiğiniz gibi Büyükşehir yasası ile köylerimiz mahalle olurken bazı birimler de Balıkesir Büyükşehir Belediyesine bağlanmıştır. Bu birimler; Su ve kanalizasyon, ulaşım, mezarlık, itfaiye ve haldir. Köylere, Mahallere giden ana yollar yollar Balıkesir Büyükşehir Belediyesine aittir. Köy, Mahalle içi yollar ise Bandırma Belediyesine bağlıdır. Köy içi yolları yapmamız için Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda olan su ve kanalizasyon altyapıların tamamlanması gerekmektedir. Alt yapı çalışmalarından sonrada köy içindeki yolların yapımına başlayacağız. Bunun için hazırlıklarımızı yapıyoruz.

Daha iyi ve daha hızlı hizmet vermek için, Bandırma için çalışmaya devam ediyoruz.` dedi

 

 



murat
5.08.2014 02:45:56
Ayyıldız tepe caddesinin Edincik Tokiye kadar uzatılmasını ve edincik Toki`nin Bandırmaya ulaşımının kolaylaştırmasını istiyoruz

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı