"Yol vardı' da biz geçmedik mi!..."

Erdek'in tek girişi olan Adnan Menderes Caddesinde oluşan kaldırım işgalleri ilgilisinden denetim bekliyor.

Erdek'te yaşanan kaldırım ihlalleri her yaz sezonunda aynı sorunların yaşanmasına neden oluyor.

Özellikle Temmuz ve Ağustos aylarındaki yoğunluk Otogar ile Havuzlu meydan arasında oluşan trafik ve yaya yoğunluğu, çocuk ve pazar arabaları, valiz gibi eşyası bulunan vatandaşlar için işkence olmaya devam ediyor.

Genelde Erdek'e tatil için gelen vatandaşların yaşadığı maduriyet, işyeri sahipleri ile tartışmaya varan sözlü tacizler Menderes caddesinin bitmek bilmeyen sorunu haline geldi.

Menderes caddesinde kaldırımı aşarak kısa süreli park için ayrılan bölümü dahi aşan işyeri işgalleri acaba Belediye tarafından tahsisli mi? Eğer böyle ise Belediye'nin kaldırım ve yolların işgali sağlayan bir yaptırımı yasal olarak sözkonusu değil.  Bu işgaller eğer idari olarak uygulanıyorsa o zaman için içinde suistimal vardır ki!.. Bu da sorumlu olan yerel belediye adına sakınca oluşturur. Bizden söylemesi.



Kamil Sayin
7.07.2022 22:20:22
Esnafın yol üzerine arac park edilmesin diye bıraktığı sandalye,trafik dubaları vb. engellemeler yüzünden artık Érdek esnafından alışveriş yapmıyorum. Bandirma dan yada büyük marketlerden alışveriş yaparak gidiyorum. Park yeri bulamayanlara tavsiye ederim.

Anahtar Kelimeler: " vardı' geçmedik !..."
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı