Yoldan geçen çift, ezilmekten zor kurtuldu

Yoldan geçen çift, ezilmekten zor kurtuldu

Bandırma'da yoğun trafik akışı, caddeleri yayaların korkulu rüyası yaptı

Bandırma kent merkezi ve kenti çevreleyen tahliye caddeleri trafik yoğunluğundan yeteri kadar etkileniyor.

Bir çok sürücü Ordu caddesi, Atatürk caddesi ve İnönü caddelerinde durma noktasına gelen trafik'e girmemek için çevre yolları kullanmak istemeleri haklı olarak bu güzergahlardaki, trafik yoğunluğunuda arttırdı. Kurtuluş caddesi ve devamında Kayacık caddesi, Servet Çırpan, Celal Atik, Adalet caddesi, Nato caddesi, Kemal Özal caddesi, Hamit Kaplan caddesi, Mehmetçik caddesi özellikle sabah ve akşam saatlerinde konutlarına ulaşmak isteyen sürücüler için zaman zaman kabus oluyor.

Sözkonusu bu caddelerde meydana gelen trafik kazaları genelde maddi hasar şeklinde gerçekleşirken zaman zamanda yaralamalı kazalar olabiliyor. Özellikle motorlu kuryelerin zamanlayarışları sık sık kaza yapmalarına neden olurken, çoğu kezde ciddi yaralanmalar oluyor.

Bu anlamda önceki akşam Sunullah Mahallesi, Kamel Özalp caddesinde bulunan Marketten alış veriş yapan çift, yolun karşı yönüne geçmek isterken ordu caddesi yönünden gelip, tren yolu köprüsüne doğru seyreden 10 NN 365 plaka sayılı özel otomobilin önende kaldılar.

Bir anlık dalgınlık 10 NN 365 plakalı özel otomobilin yolun karşısına geçmek isteyen çifte çarpması, hayati tehlike arzetmesede, her iki taraf için korkulu anların yaşanmasına neden oldu.

Kazayı görenler 112 yaptıkları çağrı sonrası, otomobilin çarptığı çift ambulansa alınarak ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine sevk edildiler.



Anahtar Kelimeler: Yoldan geçen ezilmekten kurtuldu
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli